varu' maftei Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 (edited) Ma intereseaza viori construite de lutierul roman Gheorghe Vistic in anii '60-'70. Stiti vreun site mai in domeniu ? Pentru ca nu prea cred ca o sa aflu aici multe informatii, desi cine stie... Edited April 3, 2012 by varu' maftei
marcianpetrescu Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 te salut. am dat acum ceva timp peste numele unui lutier si expert european in evaluari de instrumente... tipul este din Cluj... se numeste JANOS MARKUS BARBAROSSA. nu mai am numarul lui de telefon pt. mi s-a defectat telefonul vechi si am pierdut numarul lui. ti-l dadeam cu placere. cred insa ca se poate da cumva de el... stiu doar din ce am vorbit cu el, ca este extrem de ocupat si ca e destul de greu de gasit in tara. este plecat prin Europa cu expertizari si alte lucrari. incearca ca dai de el. din ce stiu eu este unul dintre cei mai buni din Europa ! el cred ca te poate lamuri cu problema ta ! bafta unde pot sa-ti trimit niste detalii ? da-mi un mesaj pe email - harmonicamark2001@yahoo.com merci
Recommended Posts