Rockstar13 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Este un cover dupa Nightwish-Walking in the air....astept comentarii:) pozitiv walking in the air.mp3
Guest da capo al fine Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 salut, mi se pare un pic pe langa ritmul piesei, oricum curajoasa incercare, bafta!
Cognek Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 mai asta a fost taman buna sa ma trezeasca din senzatiile provocate de prea mult alcool (nu de cea mai buna calitate... recunosc)... in fine. O parere de om necunoscator in vocisti ... sau stiinta asta. Ca si linie melodica adica note si asa mai departe exista un "flow" (deci e ascultabila) ... si totusi erau vreo 2 flow-uri care unu hais si altu cea ... la un momentdat se mai loveau unu de altu (aici ma refer la ritmu melodiei si ceea ce ai cantat tu peste aceasta)... nu cred ca e o problema la voce (poate un pic mai mult tremurici in glas si pe alocuri atentie la cuvinte cat de bine sunt pronuntate si unde pui accentu ... mai ales cand vine vorba de o limba straina c-o fi de porc, sau de englez... ma rog). Deci un mare pro pentru voce ca si note si daca mai ajustezi un pic partea cu ritmu zic ca ar fi bestial, oricum mie mi-a placut piesa ca si overall... baga mare in continuare!
Rockstar13 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Multumesc pentru sfaturi o sa tin cont de ele:)
Cognek Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 ... nu ... tine cont de ce crezi tu dupa ce o reasculti dupa 100 de ori... eu unu mi-am sters idioteniile de pe youtube ca ma rog... daca eram acu 1 an... eram in extaz, dar acu e trist... tre mai mult. Tine cont de urmatoarea chestie:... mai mult si mai mult... pana cand???... dracu stie... nu stiu... Pune suflet mai tot timpu si ai sa vezi... (asta ma asigura oarecum iar daca nu se face astfel, adica daca in muzica nu e suflet, eu ma impusc)... munca multa, suflet si mai mult... si toate cele bune!
Rockstar13 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 sincer cu ritmu stiu ca e putin diferit dar alt karaoke nu am gasit...poate daca gaseam un karaoke bun probabil nu mai era problema cu ritmu dar asta este...si incerc in fiecare zi sa lucrez si sa pun suflet:)
mnastase760 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 este ok.Canta Child of the time .Combina falseto cu celelalte tehnici vocale .Ai o voce buna .Poti canta cred eu multe stiluri nu numai stilul asta bisericesc.Cu stima .Mihai
martineden Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Nu e rau. Se simte ca vocea nu e lucrata. Ai de munca. Dar ai la ce munci. Altii doar viseaza ca au sanse. Tu ai. Poate ai vrea sa reconsideri genul muzical si sa pui mai multa viata in voce.
produs de cluj Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 hai mai ca vocea e faina. poate un pic frazarea e gresita, dar aia e o problema minora. poate nici negativu nu e chiar ok... oricum, cand negativul difera de original, trebuie sa adaptezi frazarea la negativ, ca invers sigur nu o sa se intample. ca altfel nu o sa ,,bati" unde trebuie
Guest noreply Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Du-te la opera ! daca te tine instrumentu. E timbru fresh pt tara asta ramasa cu 20 d ani in urma.
Recommended Posts