Grim Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=CCxyd9InydI Edited March 21, 2012 by Grim
FiveseveN Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Maică, cine ți-a furat mediile? Devine greu de priceput ce faci tu acolo.
Grim Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 le-am lasat la zero. Sunt in perioada in care imi caut tonul si nu gasesc unul potrivit.
FiveseveN Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 On 21/03/2012 at 13:09, Grim said: Sunt in perioada in care imi caut tonul si nu gasesc unul potrivit. It's a lifelong pursuit. Acum m-am tot gândit la situația "esteticii urâtului" din Black și alte genuri și nu știu ce atitudine ar trebui să am față de ea sau dacă ar trebui să am una. E oarecum la fel cu curentul Lomography și toate celelalte hipstăreli care-s la modă: faptul că produsul e lo-fi, "brut", reacționar nu face ca acesta să devină intrinsec mai interesant, relevant, valoros. Dimpotrivă, e doar manierism, kitsch. E ca și cum ți-ai face la CNC sau laser cutter un cuțit din lemn pentru a te bucura de "experiența medievală autentică". Dacă în schimb te folosești conștient și intenționat (adică plin de intenții), nu inerțial, de aceste repere estetice și sunt potrivite contextului au într-adevăr șansa să potențeze valoarea expresivă a produsului. Asta ziceam cu mediile tale: e OK dacă vrei să suni ca black metalist old-school de dormitor (pentru că e relativ sinceră condiția) atâta timp cât nu e contraproductiv. În ziua de azi ai suficiente mijloace pentru a te bucura de un ton inteligibil. Al' de Vikernes nu au avut. 1
Recommended Posts