eddy68ro Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) Buna ! Acuma ceva vreme m-am hotarat sa imi fac o chitara mai agresiva,pentru metale.... Am gasit pe site (tin sa multumesc RGC) o chitara Aria XL-DLX care mi se potrivea cerintelor,am achizitionat-o. . Am adus-o acasa,am dezechipat-o.Am vorbit cu domnul Eugen sa-mi modifice corpul,a fost de acord. Dupa cum se vede din poze a trebuit si retastata. Am trimis-o la Bucuresti la D-nul Eugen. Terminat de astupat gauri si cavitati,trecut la retastare. S-a trecut la montarea griff-ului... Edited March 19, 2012 by eddy68ro 1
eddy68ro Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 (edited) S-au ecranat cavitatile.. Pregatit de vopsire..... Problema.....credeam ca este o parte usoara,dar nu a fost asa....dupa multe cautari l-am gasit pe D-nul Grosu Cristian,care a acceptat sa-mi vopseasca chitara.Am ales culoarea si am trecut efectiv la vopsit si relacuit spatele griffului. Dupa mici probleme pe care le-am rezolvat impreuna cu D-nul Grosu am intrat in posesia produsului finit..... Inainte de montare finala: Edited March 19, 2012 by eddy68ro
eddy68ro Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Am trecut la montarea efectiva. Doza noua Seymour Duncan TB-6 Duncan Distortion,Tremolo Shaller,Potentiometru MEC,Knob Schaller celelate componente ale chitarii. Multumesc pe aceasta cale D-nului Eugen si D-nului Grosu pentru seriozitatea,profesionalismul de care au dat dovada in respectarea indicatiilor si termenelor stabilite. Si dupa prima cantare..... Super multumit ......fara cuvinte......
Guest Cristi.G Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Foarte faina lucrarea , domnului Eugen si D-nului Grosu .
ggedamed Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Aria rulz! Ai ingrijit-o frumos. Ai putea sa faci o lista de costuri?
Rulment Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 imi poti spune cat te-a costat vopsirea si materialele pt vopsit . Stima
alinu_tau Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 sa nu zici ca i-ai pusi si corzi din acelea colorate parca tot avea nevoie de o doza de neck, macar un minihumbucker...
ggedamed Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [...] parca tot avea nevoie de o doza de neck, macar un minihumbucker... Nu avea, am vorbit eu cu ea.
orban jozsef Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 salut este f frumos si cred ca si suna f bine daca te rog , si daca ai posibilitatea un sound sample macar sa aud cum suna .O zi buna tie spor la cantat.
Recommended Posts