deltablues Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Salutare RGC! As dori sa cumpar un pian pentru incepatori care sa aiba in primul rand 76 sau mai multe clape, si sa fie destul de ieftin. Va multumesc in avans.
marcianpetrescu Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 te salut. nu sunt pianist, dar din ce am mai vazut de-a lungul timpului, pot sa-ti spun o chestie sigura ! daca vrei sa-ti dezvolti tehnica de pianist, iti trebuie un instrument cu clape "grele" de tip hammer touch, care sa imite senzatia clapelor unui pian real. si care sa aiba macar un sunet de pian acustic cat mai apropiat de cele reale. cei de la ROLAND aveau un model destul de reusit. nu avea decat vreo 3 tonuri de pian acustic, 3 de pian electric si vreo 2 de orga. acum vreo 10 ani costa mult... acum sigur s-a mai ieftinit. posibil ca altii sa spuna ca alte firme fac modele mai bune. POSIBIL. eu iti recomand Roland. sunt foarte raspandite si sigur o sa gasesti ceva ieftin. Bafta
Octavian Dan Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 depinde ce inseamna ieftin la tine...pianele digitale bune incep de la 10.000 de lei dar ce as vrea sa-mi iau eu ar fi un yamaha p95. la fel, nu are multe tonuri, dar are 88 de clape grele, iar asta e foarte important daca vrei tehnica. e cam 2500 de lei nou dupa cum am vazut. alte modele nu prea cunosc de la yamaha mai ieftine asa dar am observat ca cei de la casio scot niste modele destul de ieftine in comparatie cu ce pot sa faca (daca te gandesti la preturile altor firme). piane cu 76 de clape gasesti mai greu (iar alea o sa fie de obicei din alea mici de orga electronica, ceea ce nu te avantajeaza), deci iti recomand sa-ti iei neaparat cu 88 de clape grele. mi se pare ca am mai vazut niste chestii destul de ieftine pe niste siteuri, cum ar fi yamaha np60, np80, dgx230...nu sunt rele nici astea, dar nu am avut ocazia sa cant pe niciuna dintre ele, deci nu pot sa-mi dau cu parerea despre ele.
Logo30 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Yamaha arius 141 e un model foarte reusit si convenabil la bani e in jur de 2500 de lei, are 3 pedale, intrare de casca , amplificare, si se poate transporta dintr-un loc in altul are in jur de 50 de kg montat cu picioare si pedale.
Vlad H. Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 hmm uita-te si pe la un Farfisa G7....eu am achizitionat unul cu 350 de lei..din italia...pentru soramea..si e foarte fain..multe chestii..si pretul pare de nimic
Recommended Posts