Guest DanR Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Salut , scuzati ca incep un nou topic pentru aceeasi chestie dar ni sau cam schimbat datele problemei , cautam un chitarist cu ceva experienta si un vocalist. Cum am mai spus suntem o trupa care a avut cateva concerte numai ca 2 din membrii sau "pensionat" si cautam inlocuitori. Concerte si cantari prin localuri vom avea tot timpu si nu vor fi moca doar ca pana ne intregim nu avem ce sa facem. Pt Sibiu si Brasov transportul e asigurat de tobosar (furgoneta trupei) Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie oricand toata ziua. telefon: 0769617997 sau mail : dihania95@yahoo.com
JohnMetal Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Salut! Mi-ar face placere sa va ajut. Nu am foarte multa experienta, dar sunt dispus sa o capat. Respect!
iuliani81dark Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Buna, ma numesc Iulian, sunt din brasov, le am cat de cat cu chitara, m-as indrepta spre metal si hard dar sunt dispus la orice Y!M id : iuliani81dark
Rares DjNero Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Buna, ca si experienta am vreo 2 ani de chitara, si ma inclin pe blues, dar pot orice. Y!M id: comanescu_rares
GuitarMan05 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Hey guys, mai este valabil anuntul pt chitarist ?
Guest marocroc Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Salutare, da mi un mail te rog pe marocroc@gmail.com daca anuntul mai este valabil(voce) si ne auzim eventual.0733 12 20 12
Recommended Posts