www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GuitarMan05

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Gear
    Chitara Ibanez SZR 520

GuitarMan05's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 1100 RON Localitate: Brasov Contact: 0725891192 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Pentru ca am trecut la o alta marca, doresc sa imi vand acest head Marshall. Este in stare foarte buna, a fost folosit si la concerte, si la repetitii. Tinut doar in case si protejat tot timpul. Nu a fost umblat in el si functioneaza foarte bine. In acest pret este inclus si foot switch ul. Contact 0725 891 192 Pret negociabil ! La cerere pot adauga mai multe poze. Nu sunt interesat de schimburi.
  2. Pret: 1000 RON Localitate: Brasov Contact: 0725891192 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara electrica Ibanez SZR520, cumparata de noua de la MCMusic Brasov acum 1 an si jumatate. O vand pentru ca am cumparat alta si e pacat de ea sa stea, pt ca eu nu o mai folosesc. Este o chitara foarte buna, cu care se pot aborda genuri variate. Nu a suferit nici o modificare, este asa cum a facut-o mama ei. Eu am fost foarte multumit de ea si cel care o va cumpara cu siguranta ca nu Ii va parea rau. Pretul este de 1000 RON usor negociabil. Fara schimburi va rog. Multumesc.
  3. Salut, Pentru ca am trecut la o alta marca, doresc sa imi vand acest head Marshall. Este in stare foarte buna, a fost folosit si la concerte, si la repetitii. Tinut doar in case si protejat tot timpul. Nu a fost umblat in el si functioneaza foarte bine. In acest pret este inclus si foot switch ul. Contact 0725 891 192 Pret negociabil ! La cerere pot adauga mai multe poze. Nu sunt interesat de schimburi.
  4. Hey guys, mai este valabil anuntul pt chitarist ?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.