GuitarMan93 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 (edited) Salut! vreau sa fac niste inregistrari si nu stiu care placa sa o aleg ) care placa ii mai "dotata"? M-Audio Fast Track Pro sau Edirol Ua-25? Edited March 9, 2012 by GuitarMan93
karpi Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Salut! vreau sa fac niste inregistrari si nu stiu care placa sa o aleg ) care placa ii mai "dotata"? M-Audio Fast Track Pro sau Edirol Ua-25? Cumpara-ti digital recorder ...de ex ceva Tascam ,Zoom , Boss , Digitech etc sunt net superioare placilor de sunet ....pe card SD poti trage zeci de ore de track-uri de inalta calitate , Cu PC-ul numai pare mai ieftin .este o pacaleala ,, din 2 in 2 ani trebuie sa schimbi cam totul ,,pana ce un recorder standalone ultra portabil totodata efect de chitara si eventual are si tobe +bass ...este mai rentabil . Mi toate sunt si interfete ptr PC ca sa inregistrezi ,,sau sa mixezi .masyterizezi si in PC daca este cazul . Recordere cu mixer 2 -4-8 canale ...etc etc Calitatea AD si DA este net superioara placilor de sunet .
Recommended Posts