malex Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 4 modele de chitari (sau chitare? ), 4 tipuri de sound-uri diferite... stii ce vrei?
Guest tudor. Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 (edited) chiar asa frate... esti sigur ca nu e la misto? Edited July 28, 2006 by tudor.
Guest MrJackson Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 Io zic ca DXMG-ul... poate il scapi si pe Babu de povara lui...
StratMan Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 daca pui astfel problema, indiferent ce-ti vei lua, tot o sa-ti para rau!
Guest MrJackson Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 daca pui astfel problema, indiferent ce-ti vei lua, tot o sa-ti para rau! Asa ca mai bine le iei pe toate
Guest Seraph Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 daca te hotarasti pt dxmg, uite aici: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=4715 vorba lu dljackson, abia ii scurtezi suferinta omului..
Alex_Strat69 Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 Pai daca e de ala negru ... atunci ALA-i mai bun !!
Shreder Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 Hmmmmm, let me see..... Culoare neagra-gun metal...neaparat sa aiba floyd.....sau cum era?
marcel Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 uite ma ce inseamna sa ai bani si sa nu te pricepi...
comanel Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 subscriu la ce a zis marcel... De-as avea aceste chitari in colectie as canta asa.. Jackson pt metal... (heavy, harcore, grind, chiar death black... etc) Fender strat- clar blues, in cel mai rau caz ceva spre holograf-ul vechi( vezi banii vorbesc..) Epi LP l-as folosi pt ceva gen Guns sau Led Zeppelin Epi SG - nici nu mai spun cum imi suiera ACDC prin urechi... doar asa de chestie, n-are nimeni vreo 10.000 € care-i atarna-n buzzunar si=l enerveaza?
Guest lp2005 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 subscriu la ce a zis marcel... De-as avea aceste chitari in colectie as canta asa.. Jackson pt metal... (heavy, harcore, grind, chiar death black... etc) Fender strat- clar blues, in cel mai rau caz ceva spre holograf-ul vechi( vezi banii vorbesc..) Epi LP l-as folosi pt ceva gen Guns sau Led Zeppelin Epi SG - nici nu mai spun cum imi suiera ACDC prin urechi... doar asa de chestie, n-are nimeni vreo 10.000 € care-i atarna-n buzzunar si=l enerveaza? Daca este Fender Stratocaster made in USA poti sa o iei si fara sa sti ce vrei sa canti:) Parol!
Guest Ildest Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 (edited) @comanel No offense ... dar tu zici asta probabil doar pe baza lookului si a publicitatii. Am epi lp si am testat si jackuri de pana la 25mil .. si toate prin acelasi procesor. Jackurile sunau a sarma ... mie imi place sunetul cu mult coi. Nu ma intelege gresit .. ptr solo jackul mi s-a parut fantastic dar parca nu avea putere pe riffuri. Si sincer nu stiu ce se ca intampla dupa ce voi pune un invader pe bridge > . Acum nu conteaza numai dozele .. mai mult decat astea conteaza restul chitarii si cat de confortabil o simiti tu ... daca ai bani te doare exact in pix de doze ca pui niste sd-uri sau emg-uri active si ai rezolvat problema Din numele tau presupun ca vrei sunet de metal ... daca vrei sa faci shreding modelele Lp nu te vor avantaja prea mult ... aci mergi pe jack sau pe ibanez dar daca vrei sunet gen rotting sau dimmu .. clar mergi pe epi lp .. asta daca nu vrei sa schimbi dozele. Daca vrei sa le schimbi ... atunci uita-te la alte chestii .. cum ar fi griful cat de lat/gros il vrei, daca vrei floyd sau nu .. etc. offtopic ... daca as avea 10.000 E mi-as lua un schecter c-1 hellreiser fara floyd si un c-7 hellreiser ... la amp un 5150 si la proc probabil un rocktron voodoo valve si de restul bere si vin rosu Edited August 5, 2006 by Ildest
Recommended Posts