erwinweber Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Salut, Pentru cei care folosesc/au folosit Guitar Rig pe Mac/Hackintosh/iATKOS ma puteti ajuta cu ceva? Macu' imi gaseste instantaneu chitara si o aud in boxe fara absolut nici un program, si ma deranjeaza pentru ca daca folosesc Guitar Rig aud ambele(Guitar Rig + Playbacku' de la microfon) si as vrea sa opresc acest playback si nu stiu cum.
Trigger Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Indiferent de sistemul de operare, ar trebui sa ai optiunea de a da "mute" la microfon la play in control panel-ul placii de sunet. In Guitar Rig iti iei calea de la recording device sau o intrare ASIO, daca ai.
erwinweber Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Pai nu are nicunde optiunea de a da mute la microfon, de aia am deschis un topic Si mi se pare foarte aiurea, pe langa asta folosesc "control panel-ul" mac-ului si daca dau la input volume: minim tot se aude :|
FiveseveN Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Dacă nu îți oferă out-of-the-box opțiunea de a dezactiva monitorizarea intrării există soluția asta: http://lifehacker.com/5630844/audio-monitor-simplifies-monitoring-an-audio-input-source-on-your-mac (dezactivezi "Play Through").
erwinweber Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 nu ajuta am umblat la fiecare "buton" de acolo, am si schimbat outputul microfonului si tot degeaba, inca il aud. multumesc oricum
erwinweber Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 intre timp am rezolvat, trebuia sa modific driverul.
Recommended Posts