Guest Blue Spirit Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Ce parere avet de corzile Ernie Ball - Coated Slinky 3148 ? ..sau daca nu, recomandati-mi ceva cat se poate de bun pentru o chitara electro-acustica.
vodevil Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Nu intreba. Vei primi pareri diferite, ba ca sunt asa si pe dincolo. Cel mai bun sfat pe care il poti primi pe acest forum cu corzile este : ia-le, canta pe ele, trage de ele, intinde rufele pe ele , si dupa o luna(aprox) fa un summary. Daca ti-au placut sau nu, daca vrei mai tari, mai moi. Tine de tine, corzile nu se instaleaza de parca ai instala un Windows (stiinta exacta -> click, click click, next, next, install, finnish ) si obtii acelasi rezultat. Go experiencing and stop googling.
andydufresne Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Din experienta mea, corzile coated se simt diferit la mina fata de cele uncoated, asa ca e bine sa incerci din ambele categorii. Eu unul m-am convertit la Elixir dupa ce am primit cadou un set si cred ca o sa ramin la marca asta.
liviusnop Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Elixir sunt bogatia suprema! Adica sunt saracia suprema - suna super dar te usuca de bani )
Recommended Posts