guitarsarpe Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) vand zoom g9.2tt cu alimentator, in stare impecabila. specificatii: http://mcmusic.ro/pr...ndProductID=316 are tot ce poti sa-ti doresti de la un procesor, cred ca e cel mai versatil proc de pe piata din pct de vedere al optiunilor !! are 2 pedale (poti sa setezi orice parametru pe ele), o pedala se misca si sus-jos si stanga-dreapta daca vrei, deci ai 3 pedale daca vrei lucrul asta. pt fiecare patch (ai 5 patchuri pe bank) poti seta cate 2 setari (ch A/B sau sa adaugi cate un efect pt patch (fct 2) => pt un bank ai cate 5 preseturi, fiecare cu cate 2 canale, fiecare cu posibilitati de adaugare efect aditional separat, deci 5x2x2 = 20 de efecte posibile !! da, e ideal pentru LIVE, daca esti obisnuit cu pedalele si nu vrei sa navighezi printre preseturi pt un efect anume. eu l-am tinut pentru a simula functionalitatea pedalierului meu intrun singur bank de efecte si am facut-o cu succes (am vreo 11 pedale in el). l-am folosit pentru situatiile cand aveam 2 cantari in acelasi timp, pentru repetitii (era mai usor de montat), pentru atunci cand nu voiam sa vin cu pedalierul si m-a ajutat cu succes !! suna foarte bine si cu chitara acustica, se comporta foarte bine compresorul din proc pentru acustica ! pret: 900 lei (e 1650 lei nou). Florin - 0724 246 880 {PS: saptamana asta (pana vineri, 2 martie, inclusiv) - pretul este de 750 lei NENEGOCIABIL (am mare nevoie de bani) } Edited February 27, 2012 by guitarsarpe
guitarsarpe Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 pana vineri inclusiv, 750 lei pentru procesorul cu cele mai multe feature-uri de pe piata !
guitarsarpe Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 pana vineri: 750 lei. se vinde pe aici pe forum g7 mai scump decat il dau pe asta g9, eu zic sa profitati !
Dobby Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) Hm... Edited February 29, 2012 by Dobby
Dobby Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) Schimburi te intereseaza ? Edited February 29, 2012 by Dobby
guitarsarpe Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 deocamdata am nevoie de bani, nu pot sa fac schimburi.. @hothead: am raspuns la PM
guitarsarpe Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 procesorul s-a dat ! azi la 12 pun procesorul la posta pentru userul hothead. tot respectul pentru el, a avut incredere si mi-a pus banii inainte in cont, pentru ca aveam nevoie de ei urgent.
Recommended Posts