breadfan Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Vand Line 6 POD X3 Live . Este in perfecta stare de functionare si arata impecabil, nu prea a fost scos din casa, doar la cateva repetitii Pentru mai multe detalii despre procesor consultati internetul. Vine cu alimentator original si geanta thoman - http://www.thomann.d...t_pedal_bag.htm -. Nu mai am cutia originala sau foile cu care a venit. Pretul : 1600 roni Se poate proba in Iasi. Prefer cash dar accept si schimburi cu pedale. Sa fie mai de calitate, nu behringer sau ceva asemanator. Oferte pe Pm va rog
breadfan Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Este o scula foarte buna.Are o gramada de efecte care suna foarte bine Se poate folosi si ca palca de sunet externa, daca vrei sa tragi ceva pe pc Vand deoarece nu folosesc toate efectele, am nevoie de un delay un chorus si foarte rar un flanger.
breadfan Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 urgent. 1350 ultimu pret Este o scula foarte buna. Poti folosi doua lanturi de efecte in acelasi timp. Poti avea si chorus si flanger si doua delay-uri daca e nevoie. este doar un exemplu. posibilitatile sunt nenumarate. asta imi place la acest procesor. La ce procesoare am avut pana acuma nu puteam folosi doua efecte din modulatii in acelasi timp, sau orice alta categorie.
Guest kinda_funkee Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) Te intereseaza un schimb cu pedale Boss + diferenta ( daca este cazul)? Am la vanzare BOSS CS-3 ( COMPRESSION SUSTAINER): PRET - 65 DE EURO Chorus Lyon - 30 DE EURO - BD-2 (BLUES DRIVER) : PRET - 70 DE EURO. -NOISE SUPPRESSOR NS-2: PRET – 70 DE EURO - BOSS FDR 1 (Fender Deluxe Reverb)- PRET -100 EURO Edited March 2, 2012 by kinda_funkee
breadfan Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Nu ma intereseaza nici o pedala de acolo. Si acum am nevoie de bani urgent. Multumesc de oferta.
breadfan Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 multumesc. intr-adevar un procesor foarte bun 1300 roni
breadfan Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Inca valabil. Nu mai puneti intrebari daca nu sunteti interesati. Daca faceti sondaje , precizati inainte.
sweetheartofarose Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 man eu sunt din Iasi . ma intereseaza jucaria plus am o mie de pedale faine asta e nr meu : 0753974233 sau pe mess ca s l ajob toata ziua : sweetheartofarose
Recommended Posts