StratMan Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 sincer sa fiu, as prefera solutii si nu sugestii. am nevoie de oameni pregatiti si dispusi sa cante si nu de participanti la datul cu parerea! daca irita pe cineva anunturile mele, n-are decat sa nu le citeasca! in concluzie: basist? tobar?
Guest nothing.matters1 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Din putina mea experienta stiu ca atunci cand am cautat pe rgc si alte forumuri nu am primit prea multe raspunsuri concrete, doar promisiuni. Si am pus mai multe anunturi, dar tot nimic. Am ajuns la concluzia ca cea mai indicata metoda ar fi sa merg in locuri reale, sa ajung din vorba in vorba sa gasesc oamenii pe care ii caut. Dar sunt convins ca tu ai mai multa experienta si in privinta asta, cu realitatea.. asa ca nu stiu ce mod de abordare mai concret ti-as putea sugera. In mesajul meu am vrut doar sa ati atrag un semn de atentie, poate ceva undeva nu merge asa cum ar trebui. Mersi, si scuze daca m-am bagat asa neinvitat. Succes in continuare.
StratMan Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 (edited) gata, se poate inchide! multumesc rgc. Edited July 2, 2012 by StratMan
Alex Igor Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 (edited) vreun vocal, ceva...sa le aiba cu blues-ul, cu rock-ul...? Salut. Sunt vocal, am experienta vreo 15 ani de muzica, m-am lasat de apx. 6 ani, insa imi lipseste al dracului de mult (cant zilnic acasa). Ma poti suna la 0767.494.291. Toate cele bune. Edited July 17, 2012 by Alex Igor
Recommended Posts