srn Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Cautam vocal pasionat de GNR, trupa de cover-uri in B. Eventual daca stiti si un basist ar fi perfect Avem sala la Flaros, scule, tot ce trebuie.
srn Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Cam asa sunam dupa 3 repetitii. Sweet child of mine.mp3
srn Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Si ca sa nu ne pierdem timpul unii altora va rog sa postati sau trimite-ti PM cu o inregistrare de-a voastra.
srn Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Nu fiti timizi ! Veniti, vedeti, daca nu va place dam o bere
srn Posted April 12, 2012 Author Posted April 12, 2012 (edited) Deoarce link-ul anterior necesita un cont reatasez in format .mp3 Sweet child of mine.mp3 always on the run.mp3 Edited April 12, 2012 by srn
Guest burny Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 As fi interesat de initiativa voastra....Da-mi un email burnnglord@gmail.com si vorbim mai multe....sunt vocalist insa pot face si bass( am mai cantat in 2 trupe la bass) ......Toate cele bune...astept un raspuns
srn Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 Revin. Cautam vocal caruia sa ii placa si sa poata canta urmatorul playlist, deocamdata: Nightrain Mr Brownstone Welcome to the jungle Sweet Child of mine Paradise City Slither Pe viitor se doreste: Brown sugar Always on the run Jumpin jack flash si alte piese "slash/gnr style". Mentionez ca vrem sa facem ceva serios si nu este doar o modalitate de a pierde vremea. Doi dintre membri(chitarist si baterist) au mai cantat in alte trupe si nu sunt incepatori. Sala(inchiriata, la Flaros, zona Timpuri Noi) pune la dispozitie un amp de bass si statie de voci, si ne sta la dispozitie 24/24 deci suntem singurii cu cheie. PM. pentru alte informatii si date de contact.
Guest burny Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Mai este valabil anuntul? 0721857626 nr meu de telefon
Recommended Posts