Bogdan_83 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Vand amplificator chitara. Marca : Vox Model : Cambridge 15 Tip : Combo 15 Watt, 1 canal cu optiune de boost. Arhitectura : Hibrid ( 1 lampa 12Ax7 in preamp ) Difuzor : 1 x Celestion Blue 8 inch speaker. Footswitch : NU Detalii producator : http://www.voxshowroom.com/korean/amp/nu_cambridge_15.html Modificari : NU Uzura : Relativ mica. Amplificatorul a iesit din casa de maxim 10 ori in toti cei 12 ani. Nu a fost utilizat in maxim decat in foarte putine ocazii. Vechime : Aprox 12 ani Achizitionat : Aprox 2010 de la MC Music ( primul proprietar ) Probleme : Materialul cu care este acoperit a mai suferit niste mici zgarieturi/jupuituri de-a lungul anilor ( vezi poze ). Gain Boost-ul are niste mici probleme, banuiesc eu in intregime cauzate de switch. Cateodata nu intra in boost. Acum 3 ani lampa din preamp a murit, a fost inlocuita cu una RFT ( parca ) de acelasi tip, cumparata de aici de pe forum. De atunci distorsul e ceva mai "carnos". Eu am inlocuit lampa. De altfel atunci a fost singura data cand a fost desfacut acest amplificator. Cel care va lua amplificatorul, poate sa ia si lampa originala, inca o mai am, e un Sovtek - made in Russia Mentiuni : Se preteaza a fi folosit doar in casa, pentru antrenament. La repetitii cu trupa nu se poate folosi. Pedalele suna bine prin el. Pentru un distors mai gros sau metale, are nevoie de ajutor ( pedala OD / distorsion ). VEZI POZE ATASATE Pret : 390 RON ( ~ 120$ ) ne-negociabil. Doar in Bucuresti. De preferat cu proba inainte. Este primul meu amplificator. Mi-e greu sa il dau, dar acum 1 an si ceva, am achizitionat un Blackstar HT-5 combo si deci VOX-ul aduna praf si ocupa loc. Bogdan 0722166381 busebogdanmihai@yahoo.com
Bogdan_83 Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Si-a gasit o noua casa in Tg Mures. Se poate inchide. Multumesc
Recommended Posts