Nenea Rau Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Mi-a mancat zilele si sufletul, nu o mai trag, asa imperfecta cum e, zic merci ca am scapat de chinuri. ) 1
stephanutz Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 super fain , felicitari , eu zic ca a meritat timpul pierdut , a iesit bine
CiocanelBloodyCIocanel Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Chiar dacă lu' Pamela îi plac tonurile mai dure, zic că un ton mai domol şi mai elegant ar face justiţie piesei . Şi o leacă de vibrato la notele de durate mai mari. În rest, Mişto
Nenea Rau Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 (edited) Multumesc, multumesc! Ciocanele, daca promiti sa bagi tu armonia jur ca o trag pe clean, si fara greseli si fara Pamela. Te bagi? Presupunand ca da, partitura e asta din poza. Presupunand ca nu, foaia cu stafide imprastiate pe ea ramane pentru oricine ar vrea sa invete piesa. PS: Si cu vibrato o fac. Dar asta presupune sa o trag la primele ore ale diminetii. Explicatia e urmatoarea: m-am lasat de bautura acum un an, dar dimineata tot imi tremura mainile, asa ca am un vibrato natural de innebunesti! Ii pot controla frecventa cu puterea gandului si tine mai bine de o ora! ) Edited February 23, 2012 by Nenea Rau 1
Recommended Posts