www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Haos Triumfator

Guest Chiperion

Recommended Posts

Guest Chiperion
Posted

Cu permisiunea domnului (editez: ,,domnisoarei'', dar las la vedere, ca sa se vada c-am incurcat borcanele) miriapod, careia-i foarte multumesc pe aceasta cale, si cu scuzele de rigoare pentru intarziere, aduc in fata domniilor-voastre ceva ce, cu multa indulgenta, s-ar chema ,,creatie literara''. Practic, insa, ramane la latitudinea voastra ce e, de facto et de jure. Cititi, rogu-va, dati si mai departe daca va place...si scrieti ce credeti aici. Luati-ma in tarbaca, injurati-ma, faceti ce vreti, dar daca s-o gasi cineva care sa ma sfatuiasca de bine si sa-mi arate unde gresesc, voi fi recunoscator.

Haos_Triumfator.doc

Guest miriapod
Posted

nu-s domn :)

or was that on purpose?

(citesc si revin)

Guest Chiperion
Posted

Daca nu esti...sa am iertare. Iaca asa da Chiperiu cu bata-n balta...

Posted

Nu am avut timp sa citesc foarte mult, dar imi place stilul. Adica stii sa folosesti cuvintele, si mai vechi si mai noi. Felicitarile mele si tine-o tot asa! :)

As avea o intrebare: cam cat ai stat pana sa scrii o fraza?

Mi se pare fiecare cuvant pus "prea" la locul lui... :)

Guest Chiperion
Posted (edited)

Multumesc, domnia-ta! Ca sa scriu o fraza...nu stiu, amigo. Problema e ca elimin figuri de stil in torente cand se trezeste spiridusul care-mi dicteaza ce sa scriu...si ca dureaza zile bune pana cand sa-si incarce bateriile dupa ce mi-a zis cateva pagini. Intre zilele alea mai corectez, mai rotunjesc, ma mai uit la ortografie (si nasol e ca nu pot sa bag spelling checker, ca-mi face varza arhaismele). Acuma...efectul de care vorbea cridegnosis e dat, probabil, de un pic de perfectionism...si de lecturile care-au inlocuit jocurile copilariei si prietenii o buna bucata de vreme.

Si, da, pentru cine o sa ma ia de urechi pe tema asta, stiu ca am un pronume relativ care-ar trebui sa fie la feminin, nu la masculin, in primul post. Problema e ca nu mai pot sa editez...

jules: fixxxed

io: multamesc frumos!

Edited by Chiperion
Posted

Well, duracell for your elf-gnom-fairy thing!!! :)

Guest Chiperion
Posted

Duracell: Ca Sa Nu Te Dai De-A Dura. E mai degraba goblin...tupeist, alambicat, ocazional jucaus, cat timp e pe spezele mele... dar m-ajuta. Atata ma intereseaza.

Posted

Bravo Pafnutie,aaaa Chiperiu am vrut sa zic :) Arhaismele si imaginea pe care o creezi este demna de Mateiu,chiar daca e plasata temporal intr-o alta sfera,si starea e in consecinta.Bravo inca odata.Imi pare rau ca am renuntat de muuult la scris.....,si de vreo zece ani nu mai scriu nici muzica :)

Guest Chiperion
Posted

@jules: Depinde. Imi place sa aplic tehnici de shredding cu sundeaua asupra, sa zicem, legumelor si carnii pe care le introduc in varii mancaruri. Daca e vorba de tehnica aceea de cantat la chitara...nu stiu. Poate o sa ajung si eu sa fiu, candva. Multumesc inca o data pentru editarea postului.

@midnight rider: Adevarat, nickname-ul meu de acolo provine. Iti multumesc din inima pentru aprecieri...Pai, ce pot sa zic? Poate acuma ar fi un moment bun ca sa te re-apuci.

Guest Chiperion
Posted

Sa ierte domniile-voastre, dar, dupa cum glasuieste bancul cu iarna, iar n-am putut sa editez. As vrea sa le multumesc celor 43 de useri (la momentul scrierii acestor baliverne) care au descarcat materialul si sa-i rog frumos pe cei care n-au facut-o inca sa spuna ce parere au, mai ales daca impresiile nu sunt de bine, ca sa pot sa modific in consecinta si/sau sa ma ,,esplic''.

Daca da Dumnezeu sa ma pot tine de proiectul asta, o sa pun la cale un concurs; castigatorul va fi prima persoana (in afara alora de la editura si a mea) care va vedea produsul finit, si nu oricum, ci in posesia sa. Bem si aldamasul, daca e din Bucuresti sau poate sa ajunga. Mai vorbim...