Uhtred Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Salut, Am 25 de ani, sunt din Bucuresti, cant la chitara de o buna bucata de timp si caut o trupa serioasa cu care sa colaborez. Mentionez ca dispun de scule proprii, am o experienta teapana de cantat live (cluburi si petreceri private), si sunt trecut prin "focul" studioului de inregistrari. Genurile muzicale preferate de mine ar fi hard rock, blues, metale (adica incepand de la formatii si muzicieni ca Gary Moore, Slash, Whitesnake, Motley Crue pana la chestii mai "grele" precum Rammstein, Metallica, Manowar etc) Pentru mai multe informatii ma gasiti: - pe facebook: http://www.facebook....100001595470792 - pe mail: securistu666@yahoo.com - la telefon: 0722 269 341 Bafta, Adi Popescu
Uhtred Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 (edited) PS n-am nici o problema cu cover-urile (ba chiar sunt foarte bune pentru legarea trupei) iar in ceea ce priveste compozitiile proprii - cu cat mai multe, cu atat mai bine Edited February 15, 2012 by Uhtred
Uhtred Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Sal, EGO9 ramane trupa mea de suflet.. doar ca am ceva timp in plus in care pot face inca ceva creativ
Uhtred Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Salutare, Anuntul nu mai este valabil; am gasit trupa. Multam ca ati aruncat un ochi p'aci Bafta, Adi
Recommended Posts