www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Uhtred

Active Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Uhtred

  1. UPDATE: Ne-am gasit colegul! Multumim tuturor celor care s-au inscris pentru auditii!. Rock on friends!
  2. **** Update: auditiile vor incepe marti 28nov ora 15:00. Lasa-mi un pm ca sa te pot programa la o anumita ora ****
  3. !!!update!!! Auditia se va tine MARTI 28 noiembrie !!! ora o vom comunica ulterior
  4. Dragi prieteni, trupa The ROCK se pregateste pentru primul turneu international, insa are nevoie de un nou basist. Daca ti-ai dorit intotdeauna sa canti piesele titanilor de la AC/DC, vrei sa faci parte din cel mai dinamic proiect tribut din Romania si sa traiesti experienta unica a unui turneu in afara granitelor tarii acum este sansa ta. Trimite-mi un mesaj privat cu numele, numarul tau de telefon, email, facebook si cateva cuvinte despre tine. Ce cautam noi? Un muzician talentat, pasionat, profesionist, sa poata canta cu vocea partile de backing vocals, de preferat cu instrumentul potrivit, disciplinat, fara vicii ascunse, fun loving. Parul lung poate fi un avantaj, conform imaginii personajului ( Clif Williams ). Daca esti interesat sa faci parte din trupa The ROCK, te invitam sa inveti partile de bass la doua cantece: Back in Black si High Voltage Rock'n Roll variantele live at Donnington. Casting-ul va avea loc Marti 28 noiembrie la sala de repetitii din incinta fabricii Flaros. Trimite-mi pe pm datele de contact si te vom lamuri cu toate detaliile. Join the team and rock on!!!
  5. Salut, Chitarist cu experienta, ofer meditatii la chitara (electica/acustica) pentru incepatori. Cursurile se pot tine la mine acasa sau la domiciliul studentului. Cam ce putem invata: - acorduri de baza - panatie si ritmuri elementare - game si solistica - piese cunoscute din zona pop/rock/blues, pe baza carora dezvoltam anumite tehnici ale instrumentului - cum sa acordam chitara - cum sa facem un setup elementar al chitarii - ponturi pentru obtinerea unui ton bun pentru live/studio/studiu/repetitii Pentru detalii si inscrieri, ma gasiti: la tel: 0737 520 930 facebook: https://www.facebook.com/adrian.popescu.332 Cheers, Adi.
  6. Pret: 1500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0737520930 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salut, Vand un telefon Samsung Galaxy S6 nou-nout, de la Orange. L-am primit in urma unui schimb pe un Peavey Classic 50. Telefonul este nefolosit, cutia a fost desfacuta doar pentru a vedea ca-s toate la locul lor. Telefonul vine si cu o folie protectoare Lemontti Total Cover. Poze in atasament. Pret: 1500 RON Locatie: Bucuresti Date de contact: PM Telefon: 0737 520 930 email: securistu666@yahoo.com facebook - Adrian Popescu
  7. Pret: 150 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0737520930 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut, Vand un pedalier Behringer PB600. L-am folosit in cantari; cutia este 100% intacta, la fel si buretele de pe capac. Pentru a elibera din spatiu, i-am scos sursa cu care vine din fabrica, precum si jack-urile de conectica pt pedale. Din pacate nu le mai gasesc, asa ca se vinde fara acestea. Pret 150 RON sau il schimb cu un Pedaltrain Nano. Locatie: Bucuresti
  8. Pret: 200 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0737520930 Link producator: Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand un tuner Korg Pitchblack PB01. A fost folosit in cantari - uzura normala, dar 100% functional. Pret: 200 RON Motivul vanzarii - am trecut pe tehnologii mini Locatie: Bucuresti Contact: 0737 520 930 sau PM Cheers!
  9. Ne-am gasit colegul! Se poate inchide. Multumim tuturor celor care au venit la auditii! Rock on, guys!!! \m/
  10. Dragi pieteni, din cauza faptului ca foarte multi dintre voi nu ati ajuns la casting-ul trecut si ne-ati rugat sa reprogramam, iata ca o facem. Auditiile pentru pozitia de basist la trupa The ROCK se reiau luni 11 ianuarie 2016. Asadar, daca vrei sa faci parte din cel mai dinamic proiect tribut din Romania, ai o pasiune pentru AC/DC, iti place viata de turneu si crezi ca poti completa cu brio sectia ritmica, atunci da-ne de veste pe pagina de facebook oficiala The ROCK Romania intr-un mesaj privat iar pe 11 ianuarie 2016 ne intalnim la auditii. Ne intereseaza sa fii talentat, sa ai un instrument bun, sa poti canta si cu vocea ( pentru partile de backing vocals ), sa fii disponibil, iar daca ai si parul lung, asta constitute un avantaj, pentru ca dorim sa reproducem cat mai exact imaginea componentilor AC/DC. Detalii despre piese, celelalte conditii precum si despre auditii vei primi pe mail sau telefonic. Asadar, lasa-ne in mesaj o adresa de mail, telefonul, numele si cateva cuvinte despre tine. De asemenea, raspunde-ne la intrebarea : De ce crezi ca ai fi TU potrivit pentru a primi rolul lui Cliff Williams in trupa The ROCK - TRIBUT AC/DC? " Mult succes si abia asteptam sa ne fii coleg! Rock on!
  11. Trupa The ROCK cauta basist Daca vrei sa faci parte din cel mai dinamic proiect tribut din Romania, ai o pasiune pentru AC/DC, iti place viata de turneu si crezi ca poti completa cu brio sectia ritmica, atunci da-ne de veste pe pagina de facebook oficiala The ROCK Romania ( https://www.facebook.com/TheROCK.Romania ) intr-un mesaj privat iar pe 16 decembrie ne intalnim la casting. Ne intereseaza sa fii talentat, sa ai un instrument bun, sa poti canta si cu vocea ( pentru partile de backing vocals ), sa fii disponibil, iar daca ai si parul lung, asta constitute un avantaj, pentru ca dorim sa reproducem cat mai exact imaginea componentilor AC/DC. Detalii despre piese, celelalte conditii precum si despre auditii vei primi pe mail sau telefonic. Asadar, lasa-ne in mesaj o adresa de mail, telefonul, numele si cateva cuvinte despre tine. De asemenea, raspunde-ne la intrebarea : De ce crezi ca ai fi TU potrivit pentru a primi rolul lui Cliff Williams in trupa The ROCK - TRIBUT AC/DC? " Mult succes si abia asteptam sa ne fii coleg! Rock on!
  12. Salut! Poate te ajuta articolul asta: http://www.guitarrepairbench.com/electric-guitar-repairs/string_buzz.html
  13. Eeexact. Am urmat si eu sfatul cu ridicatul corzilor - si iata un ton mai bun. In plus, se simte mai fain la mana. Try it!
  14. Salut, Ziceai ca n-are ballz.. Poate pana la smirgheluit chitara te mai joci cu cateva optiuni mai putin "drastice" : - inaltimea dozelor in chitara http://www2.gibson.com/news-lifestyle/features/en-us/pickup-height-0514-2011.aspx - string action http://www.projectguitar.com/articles.html/_/tutorials/instrument-setup/solidbody-setup-iv-string-height-and-bridge-a-r42 Cheers!
  15. Ar fi fain de vazut/ascultat. S-au pus deja in vanzare bilete http://www.eventim.ro/ro/bilete/victor-wooten-group-bucuresti-sala-radio-659835/performance.html Multumesc pentru anunt!
  16. S-a vandut; anuntul se poate sterge. Mersi frumos!
  17. Salut! Am de vanzare un procesor Digitech RP1000. A fost folosit de cateva ori in live, dar nu are defecte si este in stare prefecta de functionare. Pentru detalii tehnice aveti aici linkul producatorului http://digitech.com/...products/rp1000 Pretul meu e 1500 RON (negociabil). De vanzare in Bucuresti. Contact: - email securistu666@yahoo.com - telefon: 0737 520 930 - PM EDIT: PRETUL SE REDUCE LA 1300 RON new edit: pretul se reduce la 1000 RON negociabil
  18. Saddle-urile le-am rezervat pt cineva. Ramane bridge-ul
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.