comanel Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Salutari, In caz ca nu v-am plictisit pana acum, turnati-va o cana de cafea/ceai, si ascultati ultima creatie din miez de noapte. II zice move to the city, si este disponibila aici: http://soundcloud.com/comanel/move-to-the-city Orice comentariu este binevenit. Lantul e similar, doar ca la chitara am folosit doar Pluginuri amp-sim si impulsuri de cabinet. Edited February 6, 2012 by comanel 6
Radoo Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ai adus putina clasa pe aici. foarte tare, felicitari!
comanel Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Nu e carcoteala, o iau ca pe o critica constructiva si voi tine cont la urmatoarea piesa Bassul e facut percusiv ca sa lase loc rhoades-ului si sa se tina cat de cat cu groove-ul de pe toba. Saxofonul ala totusi, imi suna a orice altceva decat saxofon... e singurul instrument pentru care nu am gasit un vst interesant sau demn de folosit, asa ca am ramas cu halionul de la cubase... Eu mi-am calit urechile, si la "semi-masterul" pe care il fac, incerc sa scot tot in fata... anyway, ascultand si primele doua piese, si subiectiv vorbind, vad o inbunatatire... ce mai.. sa fie bine, ca sa nu fie rau Multam fain de aprecieri. Si daca are cineva vreun gand de vreo colaborare "pe net", sunt foarte deschis spre a face muzica... numa sa fim pe aceeasi felie
CiocanelBloodyCIocanel Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 band in a box 2010 şi 2011 are real instruments. nu ştiu dacă 2008 are saxofon, dar are şi ăla o grămadă de real instruments. se aud ok la un anumit tempo.
Recommended Posts