darkspace Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 UP Pretul scade la 1900 RON: bas de calitate, Ibanez SR 505, mahon, bubinga, bartolini, alea alea..... Stare impecabila!
Guest giku Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 esti interesat sa facem schimb...ofer un bas Ibanez sr 500 (ca si al tau numai cu 4 corzi )+diferenta.Astept raspuns.
darkspace Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Salutare, din pacate am nevoie de bani, iar proiectele mele muzicale ...s-au cam destramat, asa ca imi vand sculele, e drept cu maaare tristete. In cel mai nefericit caz, daca nu se va arata nimeni interesat de un bas super ok, o sa il schimb cu ceva mult mai ieftin plus diferenta de pret, dar tot cu 5 corzi. Respect
darkspace Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Si iar UP Chiar nimeni u e interesat de un bas decent? E bine ca sta... macar se invecheste si devine mai bun )
darkspace Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Da, mai este valabila oferta initiala, LA PRETUL DE 2000 RON/ instrument il pot duce eu personal in Baia Mare, Alba Iulia, Zalau, Bistrita sau chiar Sighet.( sau ce orase mai sint pe rutele acestea)
dodorel Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 te intereseaza o chitara ibanez s 420, sau un gt 10? m-am trecut pe bass si sr-ul asta imi face cu ochiul de ceva timp
dodorel Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 am un ibanez s420 in stare f buna si un boss gt 10 daca te intereseaza
darkspace Posted June 1, 2015 Author Posted June 1, 2015 Basul reiese la vanzare pe motiv de renuntare la cantat. A stat doar in husa, in casa. Doar bani cash, nu fac schimburi. Astept oferte serioase, nu trimit prin posta, asa cum am mai zis, ramane valabil sa il duc eu personal in Alba Iulia, Baia Mare, Sighet, Bistrita sau Cluj-Napoca.
darkspace Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 UP- 1800 RON. Un bas decent, arata ca nou, putin cantat, tinut mai mult de hobby!!! Vand de preferat in Cluj, dar il pot duce personal in Alba, Bistrita sau Baia Mare... Sau schimb cu un bas mai ieftin si diferenta de bani.....
Recommended Posts