Guest mibu Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 maine incepe festivalul international de blues de la jimbolia! va invit, pe cei aflati pe-aproape, la cele doua zile de cantari. aveti ce vedea! sambata ne putem intalni la scena (pe la 4 sunt deja acolo) si putem povesti si testa noua mea instalatie de chitara...
Geiger Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 (edited) OOOOOOOOOOOOF MIBULE MIBULE.. Nu puteai sa zici si tu mai din timp? Mereu mi-am dorit sa vad un festival de blues.. mai erai si tu pe scena.. btw.. unde e Jimbolia ? Edited July 20, 2006 by Geiger
Geiger Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 La mama zmeilor.. ma uitam pe forumul tau.. dementa ce este acolo.. ataaata bun simt Felicitari! Ce de informatii Doamne!
Guest mibu Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 multumesc mult! da, e greu sa mentii un anumit standard... te invit sa postezi si tu pe-acolo.
Ezra Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Pentru cei care nu avem posibilitate sa fi acolo poate ne vei povesti si noua cate ceva despre cum a fost. Crezi ca-ti vine pana atunci Exoticul? Off topic ieri am cantat cu bassmanul100 cu vol. la jumate in apartament de curiozitate, si trebuie sa zic ca noul tau amp trebuie sa fie foarte tare la cei 20watti ai sai sa iasi pe cu el pe scena.
Guest mibu Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 sigur ca o sa postez o recenzie... din pacate primesc Xoticul abia saptamana viitoare ;-(
Recommended Posts