DanielMusic Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Salut! Am trecut recent de la gp5 la gp6, si nu stiu cum sa fac ca cind bag nota pe portativ sa se auda imediat ca in gp5... 2. E ceva de genul ca sa cinti la chitara si gp6 sa iti scrie notele pe portativ ca midi ?? Mersi anticipat
Azazica Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 La prima intrebare te duci la "preferences" (F12) si bifezi "playback during editing". In legatura cu a 2a intrebare nu prea cred ca se poate.
DanielMusic Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 La prima intrebare te duci la "preferences" (F12) si bifezi "playback during editing". In legatura cu a 2a intrebare nu prea cred ca se poate. Mersi, merge Well, ma gandesc sa imi i-au un procesor pe usb p/u chitara, atunci semnalul va fi digital, oare poate fi cumva interpretat ca midi ?
Azazica Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Cu asa ceva http://forums.rgc.ro/topic/66043-sonuus-g2m-convertor-midi/ poti face ce vrei tu
SolDiez Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Cu chestia aia poti inregistra doar 1 nota, nu prinde acorduri. Poti face ce vrei tu si in guitar pro 5 sau 6 dar ai nevoie de o doza midi. Fara investitie nu scapi de asta.
Recommended Posts