www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Azazica

Newcomers
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Azazica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. O noua melodie, lucrata complet in GP, efectele fiind adaugate in Reason. Am avut parte de o intamplare nefericita zilele astea, iar melodia asta e singura de genul pe care am facut-o, cu aceasta ocazie. http://soundcloud.com/wayward-one/grey-day Am incercat ca totul sa sune cat mai "sad" si cat mai profund.
  2. EZ Drummer e senzational. L-am incercat, suna super, dar m-am lovit de o problema. Atunci cand exportez tobele din GP in midi si le importez in Reason, tempo-ul nu se pastreaza. Am cautat, am rezolvat intr-o oarecare masura, dar exista insasi o problema intre tobele midi si restul instrumentelor exportate pe clean, in wav. Nu sunt sincronizate. Ma gandesc sa las tobele si bassul virtuale si sa inregistrez chitarile separat. Nu stiu cum o sa se comporte. Nu am reusit inca sa fac sa se auda chitarile in Cubase. O sa ma mai uit, sa vad ce si cum.
  3. Mi s-a mai spus de EZ Drummer. O sa il incerc. In momentul de fata incerc sa gasesc cat mai multe VST-uri ok. Mersi pentru opinie.
  4. Cam de un an am inceput sa compun in GP. Acum cateva zile am primit cadou o electrica si ma gandesc sa incep sa inregistrez "live". Am doar linkul de la soundcloud: http://soundcloud.com/wayward-one Dupa cum am mai spus, am lucrat numai in GP. In ultimul timp am inceput sa folosesc Reason, dupa care am trecut la Cubase si Guitar Rig. Cand o sa ma obisnuiesc cu electrica mai mult, o sa incep sa inregistrez si asa; pana acum am cantat numai la chitara acustica, bass si voce. Tin sa precizez ca electrica se simte altfel. As vrea sa va dati cu parerea, cat mai multe critici pentru ca am nevoie.
  5. Cu asa ceva http://forums.rgc.ro/topic/66043-sonuus-g2m-convertor-midi/ poti face ce vrei tu
  6. La prima intrebare te duci la "preferences" (F12) si bifezi "playback during editing". In legatura cu a 2a intrebare nu prea cred ca se poate.
  7. Bafta multa baieti. Succes si sper sa gasiti vocal. Aza.
  8. Basist / Vocal incepator caut trupa. Invat repede, imi place sa cant si sa improvizez. Am 18 ani, ca muzica ascult mai mult rock alternativ / metalcore: Atreyu, BFMV, Damien Rice, Alter Bridge, Metallica, Slipknot, 12 Stones, Stone sour, etc. Accept critici si sunt dispus sa invat de la altii. Timbrul vocal imi e asemanator cu cel al lui Ville Valo; putin mai jos, chiar. Ca basist nu sunt foarte experimentat. Stiu sa tin un ritm si sa improvizez, unde e nevoie. Contact aici sau PM. // Bucuresti Mersi draugr.
  9. Azazica

    Un Cover Cu Vocea Mea !

    Cursurile de canto te-ar ajuta enorm. Am observat ca iti lipseste puterea din voce. Canti incet, dar incet rau. Ai avut niste note luate prost, iar spre final, la notele inalte ti-a cam scapat vocea, dar cu niste cursuri de canto ai face minuni. Ai voce buna. Foloseste-o!
  10. Azazica

    All One

    Aveti un vocal exceptional! Melodia imi place mult. Multa bafta in continuare!
  11. Ce varsta sau experienta trebuie sa aibe bassist-ul?
  12. Ar fi de preferat sa precizezi de unde sunteti si ce stil vreti sa abordati.
  13. Azazica

    Caut Trupa

    Daca ai spune de unde esti ar fi de ajutor
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.