guitarhero1957 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 (edited) 1 - Nume echipament: Marshall JCM800 2203 Reissue, produs in 2011 2 - De la cine / De unde a fost cumparat: MC Music 3 - Caracteristici: Head de 100W Greutate: 20.5 kg Dimensiuni: 750 x 310 x 210 mm Lampi preamp: 3 x ECC83 Lampi power amp: 4 x EL34 FX loop serial Control pentru: Presence, Bass, Middle, Treble, Master Volume, Pre-amp Volume Doua iesiri pentru cabinet reglabile la 4/8/16 ohmi. Doua intrari cu high/low sensitivity 4 - Cum suna / Cum se comporta: Poti obtine tonuri de: - clean, cu gainul la 1-2/10 - crunch, cu gainul spre maxim - lead, cu booster in fatza si gain spre maxim Face pereche foarte buna cu cabinetul Marshall MR1936 (cu doua difuzoare Celestion G12T75). Ca orice Marshall cu un singur canal, trebuie dat tare ca sa sune la potentialul maxim. Cum nu poti face asa ceva la bloc, exista doua posibilitati: - atenuator de putere intre head si cabinet - difuzor cu atenuare Eminence Maverick sau Reignmaker (una din achizitiile care urmeaza...) 5 - Impresie generala: Nota 10. Amplificatorul este foarte versatil si este realizat impecabil. Si ca o concluzie deloc noua: de cati bani dai, de atatia suna. Sau, vorba lui Malmsteen: "Exista Marshalluri si imitatii de Marshall". 6 - Link catre site-ul produsului/producatorului: http://www.marshalla...ductCode=JCM800 Daca reusesc sa imprumut o interfata audio externa si un microfon, o sa fac si ceva inregistrari. Edited January 19, 2012 by malaianu mihai Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Cind il vinzi? Cand o sa cumpar de la tine BOSS GT-100. E ca in bancul ala cand se intalnsc rabinul cu preotul catolic. - Cand mananci carne de porc, rabbi? - La nunta ta, parinte! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Dar un atenuator facut de Viorel ce are? Cred ca iesi mai ieftin si mai ok asa, e posibil sa nu iti placa tonul difuzoarelor Eminence, pt unii sunt ok, pt altii nu suna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Dar un atenuator facut de Viorel ce are? Cred ca iesi mai ieftin si mai ok asa, e posibil sa nu iti placa tonul difuzoarelor Eminence, pt unii sunt ok, pt altii nu suna. Uite asa, imi iau Eminence de fitze. La majoritatea achizitiilor importante s-a gasit cineva care stia fie ca nu e bun, fie ca n-o sa-mi placa, fie ca nu o sa-i placa lui. Noroc ca am avut minte si am cumparat ce imi doream. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 frumos, sa il stapanesti sanatos. head de legenda, pe unde te invarti gasesti unul din asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Nu cred ca m-as mai intoarce la un amplificator cu mai multe canale. Acomodarea cu al meu a durat mai putin de o zi, acum stiu pe de rost pozitia potentiometrului de volum pe chitara P.S. Sa-l incerci si pe ala Bine zis! Nici eu nu m-as mai intoarce la un amplificator multicanal. Pana acum am cantat pe amplificatoare cu mai multe canale. Dar, ajutat si de un booster, poti obtine din JCM800 ceea ce obtineai cu ele. E adevarat ca la celelalte existau avantaje precum: - schimbarea usoara a canalelor - activarea/dezactivarea reverbului/fx-loop via pedalier/midi - memorarea de preseturi (vezi preampul Overdriveamps sau Mesa Boogie Triaxis). Insa pentru mine cel mai importante sunt sunetul obtinut si fiabilitatea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Uite asa, imi iau Eminence de fitze. La majoritatea achizitiilor importante s-a gasit cineva care stia fie ca nu e bun, fie ca n-o sa-mi placa, fie ca nu o sa-i placa lui. Noroc ca am avut minte si am cumparat ce imi doream. Nu-i problema, sigur te salveaza Mica Publicitate, mai vorbim noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 (edited) Nu uitati, aici se face review pentru un Marshall JCM800 2203 Reissue. Invit fericitii posesori sau fosti posesori de JCM800 sa ne spuna impresiile personale despre amplificator. Edited January 19, 2012 by malaianu mihai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Sunt proaste dom'le ca atunci cand le dai mai tare distorsioneaza, nu se aude maneaua clar pe ele... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 Sunt proaste dom'le ca atunci cand le dai mai tare distorsioneaza, nu se aude maneaua clar pe ele... Maneaua se aude bine pe telefon de fitze, nu pe JCM800. Ala e de rock ) Gata, ma opresc aici cu aberatiile, ca deja ne abatem de la subiect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 (edited) pt. cine stie sa-l foloseasca, asta este amp-ul TOTAL! sa-l canti vesel, mihai! Edited January 20, 2012 by StratMan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 pt. cine stie sa-l foloseasca, asta este amp-ul TOTAL! sa-l canti vesel, mihai! Asta este cea mai concisa si competenta descriere. Mai ales ca este facuta de cineva care stie bine ce spune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 Dar un atenuator facut de Viorel ce are? Cred ca iesi mai ieftin si mai ok asa, e posibil sa nu iti placa tonul difuzoarelor Eminence, pt unii sunt ok, pt altii nu suna. Am asa ceva. O sa postez un review cat mai complet dupa ce o sa am mai mult timp disponibil pentru teste. Insa va fi un topic separat, pentru ca nu are legatura directa cu JCM 800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts