www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Tocmai mi-am cumparat o doza Seymour Duncan SSHR-1b (hot rails) , si mi-a montat-o cineva, insa cand am ajuns acasa si am bagat pedala ( Boss DS-1) doza bazaie ca un single coil(bazaitul mai dispare daca tin bine mainile pe corzi), nu a montat-o persoana respectiva bine si functioneaza ca un single coil? Va rog sa ma lamuriti.

Posted

Nu cred ca e din cauza mesei nelipite, daca spui ca se mai atenueaza zgomotul cand tii mana pe corzi.

In mod sigur doza are un manual, daca ai luat-o noua, unde are si instructiuni pentru diferite tipuri de wiring.

Banuiala ta, cum ca ar functiona ca un single-coil e justa, verifica fiecare lipitura in parte, nu e greu de urmarit cateva fire.

• 3 weeks later...
Posted

Baieti , am si eu o problema , in amp se aude un bazait ciudat cand conectez chitara , nu inainte . Bazaitul se aude si daca conectez chitara la PC . De asemenea aceasta a avut un "accident" cand a cazut de pe suport si s-a lovit de parchet . Problema poate proveni de acolo? Garantia acopera asa ceva? Daca nu , cum as putea sa o repar sau sa reperez defectul ? Daca pun mana pe corzi nu se mai aude bazaitul foarte tare. Iar bazaitul se aude tare cand ampul e setat pe un preset pentru metal sau ceva cu distort. Sunt incepator , v-as ruga sa imi dati niste explicatii cat mai babesti daca puteti, Multumesc.