Mircea182 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Salutare, Bassist/backing vocals (Bucuresti) caut trupa serioasa cu membrii dedicati care sunt decisi sa se implice sa faca muzica. Ma intereseaza urmatoarele genuri muzicale : metalcore, punk-rock, post-hardcore, post-rock, alternative sau reggae . (sunt deschis si altor variante atata timp cat trupa are ceva inregistrat (ca sa pot asculta) si suna original si cu groove) Despre mine : - cant de aproximativ 10 ani la bas/ 4 ani voce ( repetat cu formatie - cu mici pauze de rigoare) - ma descurc decent si la chitara si vin des cu idei de piese - am experienta de cantat pe scena la nivel de club/festival ( peste 100 de concerte) - detin un IBANEZ GSR - 205 si un Epiphone Thunderbird + amplificator de bas - am sala de repetitii unde se poate repeta - imi place sa ma dedic in trupa in care cant si cer asta si de la colegii mei - nu cant pentru bani si nu sunt interesat de proiecte care au ca scop sa castige bani sacrificand muzica Sunt interesat de proiecte cu membrii de +20 de ani, toti membrii sa detina instrument propiu si sa fie seriosi d.p.d.v muzical. (sunt dispus sa infiintam si o trupa de la zero, daca exista persoane interesate si dispuse sa muncesca ) Nu dau nume de ce trupe ascult aici pt ca sunt multe dar raspund la intrebari legate de acest subiect prin PM. Pt intrebari/propuneri ma puteti gasi la kulpunk@yahoo.com; telefon 0723764147 sau imi puteti lasa un mesaj
Guest Francy Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 zoper fain ....eu am voce ..dar niki un pik de experienta ..dar sunt dispusa sa muncesc din greu ....daka vrei sa vb id meu ..bloody_anyma@yahoo.com
whisky Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 salut, poate gasesti anuntul interesant. multumesc, o zi buna http://forums.rgc.ro/topic/69649-cautam-instrumentisti-pentru-spectacol-concert-blues-rock/
Guest MetallicA Tribute Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Salut, te intereseaza un proiect Tribute Metallica la nivel PROFI ?
DragosT Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Salut - suna f bine pentru ceea ce cauta trupa mea Iti las un mesaj privat
skepsys Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 inca valabil dupa atata amar de vreme? ti-am dat add pe mes
Recommended Posts