vodevil Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) Salut. Cautam chitarist in Bucuresti pentru Vodevil(thrash metal) , este necesar ca omu' sa stie sa simta metalu' fierbinte in el si sa stie cu ce se mananca. Din pacate ne-am despartit de celalalt chitarist lead a plecat in Anglia cu studiile ->> Ai grija de tine prietene. Experienta minim 4 ani, se pot face exceptii. Media de varsta a trupei : 20 de ani. Suntem in stadiul de compunere iar daca esti plin de idei, esti binevenit sa ni le prezinti. Noi suntem 4 copii, vocal, chitarist lead, basist, si baterist. Este recomandat ca omul sa aiba propiile sale scule, sa participe cu chiria la sala de repetitie (24 din 24). Avem repetitii destul de des, cam in fiecare zi. Mai putin in perioada examenelor unde totul se rezuma la weekend. Atmosfera este de genul "prietenii vietii mele " , dar nu duce lipsa de seriozitate. Este de asemenea bine ca omul sa dispuna de rezistenta fizica (cantam cam 6 ore continuu cu exceptia catorva pauze), sa fie broad-minded in general.. si, mai ales , deschis la toate genurile de metal. Contact pe vodevil_44@yahoo.com Verificam mailul zilnic. Edited January 9, 2012 by vodevil
Stefan OPREA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) aruncati un ochi pe profilul meu;) Edited January 19, 2012 by Stefan OPREA
Guest 12th_fret Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Salut, bai, eu am foarte putina experienta cu trupe, dar cant de 3 ani si ceva, ma descurc si caut ceva serios! Daca mai e valabil... 0727396335 Bafta
vodevil Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 up...chiar nu exista un chitarist serios in tot Bucurestiul ?
vodevil Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Seriozitatea devine o prioritate. Pana acum am dat numai de pompilii.
cedrik Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Suna interesant. V-am trimis un mail cu toate datele. Ramane sa ne intalnim.
Guest dachido Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Daca eram din Bucuresti ma puteam oferi:)) ......Am Experienta cam 5 ani jumate prin trupe, am cantat si pe la spectacole...Din pacate stau in Prahova .....Oricum multa bafta la gasit chitarist /m\
reck Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Niste piese ? Ceva orientativ. Am 5 ani experienta, 19 ani, scule proprii. Astept un raspuns
vodevil Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 (edited) salut ! Desi mi-ar face placere sa va prezint cateva piese, inca nu am pus punct ca sa trecem la stadiul de inregistrari/studio/etc. Cautam un om cu -initiativa ( Faptul de a propune, de a organiza sau de a începe o acțiune, antrenând după sine și pe alții; însușirea celui care îndrăznește sau este dispus să întreprindă cel dintâi ceva, din îndemn propriu. ◊ Expr.Din proprie inițiativă = fără a fi îndemnat sau silit de altul. [ Pr. : - ți-a- ] – Din fr.initiative. ) -seriozitate (SERIOZITÁTEs. f.1. Însușirea, calitatea de a fi serios; p. ext. comportare, ținută care denotă această însușire; gravitate, importanță, însemnătate. ◊ Loc. adv.Cu seriozitate sau cu toată seriozitatea = a) cu mare atenție, cu conștiinciozitate, temeinic; cu convingere, cu tărie, dinadins; ) Inca asteptam mailuri cu cateva detalii si un nr. de telefon. Edited February 27, 2012 by vodevil
rockthecity Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Salut, Numele meu este Razvan si cant la chitara de pe la 17 ani, in prezent am 26. Mentionez ca detin spatiu pentru repetitii FREE. Nr. de telefon:0736.437.897 E-mail: razvan_101985@yahoo.com Facebook: http://www.facebook....speedytherunner Va pot trimite demmo-uri dar doar privat. In particular ma ocup si de procesari audio prin intermediul programului CUBASE. O zi buna, Razvan
vodevil Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Salut ! Multumesc pentru oferte. Din fericire, am gasit chitarist.
Recommended Posts