www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce Sa Fac?


Guest Cosmin R. Radu

Recommended Posts

Guest Cosmin R. Radu

Salut! :rokon:

Pentru ca imi doresc foarte mult sa invat sa cant la chitara(si asta cat mai repede),am sunat un profesor. . .am vorbit cu el si a spus sa ma duc Vineri la liceul de arte(unde preda el,dar asta cand se incepe scoala).Nu mai am rabdare pana atunci si vreau sa-mi cumpar neaparat o chitara acustica.Am gasit un FENDER CD-60 pe http://www.soundcreation.ro/chitare-chitari-acustice-cid9_1702/fender-cd-60-id6875.html (sau poate stiti voi alta chitara mai buna in banii astia...)

Nu stiu daca sa o iau sau sa astept sa vad ce imi recomanda profesorul.De fiecare data cand ma grabesc ies in pierdere...(dar ma gandesc ca e un FENDER si nu are cum sa nu fie buna...mai ales pt. un incepator, ca mine).Si pana atunci mai invat si eu cate ceva la ea...sa nu ma duc chiar asa.. 'bata'.

Voi ce spuneti sa o iau maine sau sa mai astept pana atunci?(daca da,ce ar mai trebui sa mai iau pe langa asta...acordor,corzi,pene,husa,curea?).

Multumesc. si...astept raspunsurile voastre :respect:

Link to comment
Share on other sites

Daca e "Fender" nu inseamna ca e extraordinara...eu am gasit in Senia un fender cd-60 care avea cutia de rezonanta crapata...Cand vrei sa-ti cumperi un instrument, ca incepator, mai ales daca e vorba de un instrument acustic, e absolut necesar sa mergi cu cineva care se pricepe macar de o parere! Si eu ies in pierdere cand ma grabesc...asa ca asculta-ti instinctul si invata din experienta ;) Daca vrei neaparat sa iti iei chitara, vorbeste cu cineva sa mearga...daca nu ai cu cine, roaga-l pe respectivul profesor, ar trebui sa te ajute! Mai mult de atat nu stiu ce pot sa iti zic...

Ah da ar mai fi faptul ca mai sunt o gramada de modele prin magazine care merita incercate!

Link to comment
Share on other sites

Cel mai bine astepti. Poate iti pune la dispozitie profesorul o chitara pentru inceput. Dupa ceva timp, iti vei da seama cum ai vrea sa sune, cum ti-ar placea sa fie chitara respectiva si te vei putea duce sa-ti alegi tu una, dupa gusturile tale. Poti foarte bine sa-ti cumperi o Hora care costa de 2 ori mai putin decat Fenderul ala si sa-ti placa mai mult.

Vezi ce-ti spune profesorul. Daca-ti spune ca ai nevoie de chitara, e o alegere destul de ok CD-60 pentru ca nu am prea auzit lume care sa spuna ca-i nasoala.

Pe langa ai avea nevoie de:

- corzi - astea sunt consumabile la chitara, le schimbi cand simti nevoia. Poate fi odata la doua saptamani, odata pe luna sau odata pe an. Cum consideri.

- pene - diferite grosimi si texturi, vezi care o sa-ti placa mai mult

- husa - e ok daca spui ca ai de gand sa faci si ore, sta mai bine in husa.

- acordor - nu este chiar necesar. Sunt sigur ca profesorul te poate ajuta sa ti-o acordezi, iar acasa te poti descurca si cu un microfon de 6 lei si computerul.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.