tuco Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 salutare tuturor,la multi ani! daca ma poate lamuri cineva:daca se aplica un capac din plastic,sau chiar metalic unei doze.humbucker,schimba cu ceva caracteristicile,sau functionarea ei? multumesc.
Blackthorn Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 I principiu nu se schimba foarte mult, totusi mai scad putin inaltele, se mai rotunjeste totul. Am probat pe Seymour Duncan JB si mi-a placut foarte mult rezultatul, doza fara cover suna cam taios si strident pe chitara, cu cover a capatat o tonalitate mult mai apropiata de tonul dozelor PAF. Vezi ca dupa ce pui coverele la doze este foarte recomandabil sa le si ceruiesti, altfel la volum mare si ceva mai mult gain o sa fluiere rau de tot.
tuco Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 (edited) multumesc mult pt.sfat. ma mai gandesc.oricum mi-a fost de mare folos. Edited January 1, 2012 by tuco
Blackthorn Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Preferabil da, altfel la volum mare si sau gain mult o sa ai niste microfonii de nu mai stai pe acolo
whty26 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 pai atunci chitarile noi cu humbuckere nu sunt ceruite... sau poate sunt numa' "unse" cu ceara?
FiveseveN Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Cum adică "chitarele"? Te referi la finisaj? Pentru că era vorba de cu totul altceva.
whty26 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 ma refeream ca n-am observat ca dozele de pe chitarile noi noute sa fie ceruite sau date cu ceva...
Recommended Posts