Draykor Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 (edited) De unde as putea sa cumpar si eu o bara scurta din alama pentru a-mi construi 3 şei (saddle-uri) de telecaster (fara sa trebuiasca sa iau cantitati industriale - si nu de pe ebay...)? Multumiri anticipate. Edit: stiu ca daca dau search pe google gasesc 12031923 de siteuri cu bare de alama...dar banuiesc ca nu vand si cate o bara de 10 cm lungime Edit 2: am vazut ca exista o gramada de aliaje care se numesc alama...Care e cel folosit in general de alde fender? Edited December 20, 2011 by Draykor
'mnezău Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 banuiesc ca nu vand si cate o bara de 10 cm lungime Vezi pe la Remat-uri. O sa ma duc la inceputul lui 2012 pe la unul de la mine din localitate si o sa ma uit sa vad daca iti gasesc ceva. Spune-mi ce diametru te-ar interesa.
Shobytza Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 De unde as putea sa cumpar si eu o bara scurta din alama pentru a-mi construi 3 ºei (saddle-uri) de telecaster (fara sa trebuiasca sa iau cantitati industriale - si nu de pe ebay...)? Multumiri anticipate. Edit: stiu ca daca dau search pe google gasesc 12031923 de siteuri cu bare de alama...dar banuiesc ca nu vand si cate o bara de 10 cm lungime Edit 2: am vazut ca exista o gramada de aliaje care se numesc alama...Care e cel folosit in general de alde fender? http://www.okazii.ro/catalog/59064054/bara-alama-diametru-7-mm.html 1
Draykor Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Multumesc, o sa vad cum rezolv, poate fac vreun drum prin ploiesti
Draykor Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Vezi pe la Remat-uri. O sa ma duc la inceputul lui 2012 pe la unul de la mine din localitate si o sa ma uit sa vad daca iti gasesc ceva. Spune-mi ce diametru te-ar interesa. Banuiesc in jur de 7-8 mm diametru
Recommended Posts