molesadrian Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Procesorul este cumparat de aici de pe forum, dar spre rusinea mea,nu mi-am dat seama ca AX3B este un procesor pt BASS.Eu vreau unul pentru chitara electrica.L-am testat pe chitara mea,se aude destul de bine,[40 de presetari si alte 40 ce pot fi modificate de utilizator], dar efectele sunt pentru BASS .Arata si ca nou.A fost ingrijit foarte bine.Functioneaza cu baterii sau cu alimentare DC de 9V.Pozele atasate poze luate de la domnul de la care l-am si cumparat. Asadar,il dau la schimb cu un alt procesor pentru chitara electrica,ce se afla in standarde normale de functionare si sa fie cat de cat ingrijit.Multumesc! Telefon : 0720 351 851 Y!M : adrianmls Link to comment Share on other sites More sharing options...
molesadrian Posted December 15, 2011 Author Share Posted December 15, 2011 Si sa nu uit: schimbul se va face in Bucuresti Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-blaga Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 si nu vrei sa-l vinzi? m-ar interesa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
molesadrian Posted December 16, 2011 Author Share Posted December 16, 2011 Se poate inchide.Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts