Dan Damian Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 (edited) Salut, Suntem o trupa de rock din Bucuresti si cautam vocal. Avem doua chitare si bas. Formatiile pe care le acoperim sunt : Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, The Doors, The Police, AC/DC, Steppenwolf, Alice Cooper, Iron Maiden si altele. Avem in plan sa facem si compozitii proprii odata ce avem o formula completa. De la vocal si baterist ne-am dori sa poata veni o data pe saptamana la repetitii si sa imparta cu noi inchirierea salii (care este in jur de 15 de lei pe ora), momentan repetam la Eroilor. Iata si o cantare live de la nunta lui Matei, ocazie cu care am cantat rock la costum: 0740235884 (dan_black_shadow@yahoo.com sau YM) - Dan 0724373346 (mateinegriu@yahoo.com sau YM) - Matei 0722166381 - Bogdan Edited November 24, 2011 by 24fret
Stefan OPREA Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Salutari ! Eu compozitor cu peste 20 de piese proprii si ceva experienta de cantat prin cluburi cu trupa NightFly, absolvent de Conservator, prestez voce aproape orice stil si chitara ritmica (sau chitara a 2-a de interventii, polifonii, contramelodii, stufff), fara solouri Caut colaborari , vreau sa cant al dracului de tare (nu neaparat ca volum dar si asa;) Bucuresti only:) Contact : 0727 27 10 13
Recommended Posts