araducu2000 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Salutare. M-am gandit eu asa cu mintea mea sa deschid topicul asta, unde om pune melodioare noi, pe parcurs ce vor iesi. Acuma, sa vedem si cum le inregistram, ca momentan bani de cumparat o placa de sunet bazata si un microfon semi-pro - NU sunt. Piesa asta a fost pusa si in compozitiile noastre... nu stiu de ce nu am vazut din prima partea cu "Trupe". in fine. nu ma doare mana sa mai dau un copy-paste. Le punem asa aici. Speram pana in toamna ce vine sa se stranga de un album (ca si numar de inregistrari, ca piesele exista in mare parte deja) Asa deci si asadar prima piesa trasa mai ortodox: Joc in doi - muzica si textul ne apartin 1
araducu2000 Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Hop si am mai facut una noua o parere 2 nu strica. multumim ! 1
the outsider Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ce jazzy ,suna bine.Nu o aud pe Roxana aici......dar piesa e super.Astept primul album Descantec.
araducu2000 Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 da. roxana nu e pentru ca nu e in tara ) e plecata un semestru prin Belgia
araducu2000 Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 se aude ca vine iarna.... asteptam pareri. Numai de bine !
Guest cristime Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Ce pacat ca muzica buna nu e promovata mai mult Felicitari pentru cantece,sunt foarte bune
araducu2000 Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Multumim ! eh da ) ca orice in tara noastra draga si scumpa... orice ii bun tre sa facem cumva sa scapam si sa bagam in fata toate prostiile. noroc de internetu' asta ca mai gazduieste si lume buna. Noroc!
Recommended Posts