Guest raducip Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Salut, Mi-am cumparat de curand un Gibson Les Paul Traditional si doresc sa achizitionez si un combo (ca pret ma gandesc sa fie in jur de 1000 euro). Genul muzica al trupei este in mare pop rock insa repertoriul este destul de heterogen (exceptie metal) si de aici si alegerea chitarii. Ce imi recomandati? Multumesc si astept cu maxim interes raspunsurile voastre. Cu prietenie, Radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 (edited) Amplificator dedicat pentru Gibson ar fi Budda Superdrive dar seria 1 fiindca seria 2 ....Mie imi place foarte tare cum suna seria 1. Edited November 19, 2011 by overdrive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Marshall Vintage Modern, suna foarte bine cu Gibson si nu numai. Gibson + Marshall = BIG LOVE (de obicei) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Salut, Mi-am cumparat de curand un Gibson Les Paul Traditional si doresc sa achizitionez si un combo (ca pret ma gandesc sa fie in jur de 1000 euro). Genul muzica al trupei este in mare pop rock insa repertoriul este destul de heterogen (exceptie metal) si de aici si alegerea chitarii. Ce imi recomandati? Multumesc si astept cu maxim interes raspunsurile voastre. Cu prietenie, Radu Numa un combo " Gibson " (traditional) Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 mergi pe marshall si nu dai gres. daca vrei mai versatil, ai mesa, diezel etc. lp-ul suna bine cam pe orice la banii aia... depinde ce gen canti si ce tonuri cauti. gasesti demo-uri gramada pe youtube ca sa iti faci o idee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts