DanJBS Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Deci mi-am fost luat o dimarzio si am pus-o in bridge si am observat o chestie. Cand setez doza orig de ibanez ( cea pe care nu am schimbat-o ) daca apropii degetul de magnetii fiecarei parti a humbukerului baga un surplus de zgomot de fond ( pe distort). deci cumva reactioneaza ambele parti ale humbukerului. Daca fac asa la doza dimarzio numai la o jumate a humbukerului face zgomot iar cealalta nu reactioneaza. E posibil sa nu fi legat eu bine alea??? Am lut schita de conectare de pe site-ul lor. Din cate am inteles are importanta si cum e legat celalalt humbuker. Daca e din cauza asta o sa precizez exact cum a fost legat.
vektor Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Cel mai probabil pare ca nu ai legat decat o doza (din cele 2 ale hum'ului)
DanJBS Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 (edited) Si face si cam mare zgomot de fond fata de cea ibanez. O sa pun imagini cu legaturile din chitara sa va dati cu parerea. Edited July 8, 2006 by DanJBS
DanJBS Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Astea sunt imaginile. Cablul ce iese din doza e situat in partea de jos a chitarii sau dreapta a imaginii cu doza.
DanJBS Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Stiu ca nu sunt prea explicite pozele, dar nu se baga nimeni cu un sfat o parere ceva???
malex Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 incearca... doar incearca ... sa schimbi rosu cu negru si sa ne spui ce s-a intamplat, ca-s curios
vektor Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Astea sunt imaginile. Cablul ce iese din doza e situat in partea de jos a chitarii sau dreapta a imaginii cu doza. uite de ce prefera unii oameni switchurile 3-way ...
DanJBS Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 O sa ma astept niste pareri si dupa o sa incerc ca mi-e si lene putin sa o desfac acum.
vektor Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 (edited) Restul e aici : 4conductor.pdf Edited August 7, 2006 by vektor
DanJBS Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Si eu tot dupa asa ceva m-am luat. Dar tu din cate vezi din imaginile alea ce zici e bine legata sau nu prea??
DanJBS Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Am rezolvat problema. Se poate inchide topicul.
DanJBS Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 (edited) Pai m-am luat singur si am incercat mai multe variante si am ajuns la concluzia ca trebe schimbat firul rosu cu cel alb+negru la pozitie. Si vad ca suna a dimarzio acuma Edited September 20, 2006 by DanJBS
malex Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 (edited) Pai m-am luat singur si am incercat mai multe variante si am ajuns la concluzia ca trebe schimbat firul rosu cu cel alb+negru la pozitie. Si vad ca suna a dimarzio acuma incearca... doar incearca ... sa schimbi rosu cu negru si sa ne spui ce s-a intamplat, ca-s curios ...sa n-ascultati Edited September 20, 2006 by malex
DanJBS Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Am considerat atunci ca trebe sa merg la cineva care a mai facut asta si nu m-am mai bagat eu in chitara. Dar persoana cu care am vorbit a amanat si am zis hai ca nu mai am rabdare si..... a mers.
Recommended Posts