www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Wanted: Instrumentisti Seriosi Pentru Trupa Serioasa


Guest Petru C.

Recommended Posts

Guest Petru C.

Ma numesc Petru,

 

 

Tocmai am revenit in Romania dupa ce am petrecut ultimii 4 ani studiind muzica moderna (vocalist) la nivel universitar la Liverpool Institute For Performing Arts (fondat de Sir Paul McCartney). Am revenit in tara fiindca sunt un idealist care crede cu tarie si sinceritate ca exista speranta si pentru muzica de pe aste-meleaguri. Vreau sa imi fac o trupa de oameni profesionisti, foarte seriosi si la fel de idealisti ca si mine, sa schimbam ceva in bine in jungla muzicala de la noi. M-am saturat de cei care ma tot descurajeaza si care imi spun, cu falsa parere de rau, ca "muzica" bumtsi-bumtsi este viitorul acestei tari si ca nu putem si noi sa facem muzica serioasa in Romania.

 

Caut in primul rand un BASIST undeva intre 18 si 30 de ani, cu experienta rezonabila, entuziasm si seriozitate. Insa astept raspunsuri de la TOTI instrumentistii interesati (chitaristi, tobosari, clapari si nu numai) - line-up-ul trupei nu este inca definitivat.

 

Genul muzical abordat va fi pop-rock, cu piese originale, compuse atat de mine, cat si de noi ca trupa, si uneori si de terti compozitori. Daca ar fi sa aleg un artist cu care sa ma aseman, atunci probabil ar fi o combinatie de Robbie Williams cu Michael Buble, si chiar un pic spre Bon Jovi (ca instrumentatie).

 

Caut oameni oarecum idealisti care nu se asteapta sa fie platiti din prima, si care vor sa se implice si cu sufletul in acest proiect. Vreau sa construim ceva beton impreuna si apoi sa atacam "industria" cu toate motoarele pornite. Si la cat e de lucru pe meleagurile noastre, este mult de realizat!!! :)

 

Ar fi excelent daca ati avea si instrumentele voastre proprii, si sa fiti din Bucuresti. Eu momentan pun la punct propria mea sala de repetitii in zona Piata Muncii. Programul de repetitii nu este stabilit inca, dar se va repeta dupa 6-7 seara (stabilim impreuna).

 

Puteti asculta cele mai recente inregistrari cu mine aici, spre a va face o idee despre mine ca si cantaret: http://soundcloud.co...-calinescu/sets

 

 

Astept cu interes raspunsurile voastre, ori aici in continuarea mesajului meu, ori la petru_calinescu@hotmail.com. Raspunsul ar trebui sa contina:

 

1. Numele

2. Numarul de telefon

3. Email

4. Orasul de resedinta

5. Experienta anterioara (trupe, ani de studiu etc.)

6. Ideal ar fi sa aveti o inregistrare audio sau video unde sa demonstrati calitatile din dotare dar asta nu este obligatoriu.

 

Petru Calinescu :)

Edited by Petru C.
Link to comment
Share on other sites

Guest papaluca

Imi place mult ce am auzit si imi place si ideea, mi-ar face placere sa lucrez cu tine, insa din pacate nu sunt din bucuresti..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Þi-am ascultat piesele înainte sã postezi anunțul, apãrusei la TV ºi ziceai cã eºti în cãutare de oameni. Te felicit pentru inițiativã, formația mea cautã solist vocal cu experiența ºi profesionalismul de care dai tu dovadã, din pãcate nu suntem compatibili ca stil. În orice caz, mult succes, este nevoie mare de oameni de muzicã la noi!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest dachido

Am citit mesajul tau, ti-am ascultat piesele si pot spune ca sunt chiar impresionat. Eu cant la chitara, bass si voce. Din pacate locuiesc in Breaza jud Prahova insa in scurt timp voi fi la facultate la Bucuresti:)......O sa iti trimit un email cu speranta ca vom putea colabora in viitorul apropiat. respect.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.