spud Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Nu am mai comandat nimic de pe Thomann pana acum si as vrea sa-mi lamuresc un dubiu ca inca imi e neclar. vreau sa comand doar un set de corzi in valoare de 10 euro. voi plati cei 30 euro transport in plus chiar si pentru un pachet mic de corzi? Multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Din Oraºul Acesta Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Scrie destul de clar ºi acolo. DA. Nu am mai comandat nimic de pe Thomann pana acum si as vrea sa-mi lamuresc un dubiu ca inca imi e neclar. vreau sa comand doar un set de corzi in valoare de 10 euro. voi plati cei 30 euro transport in plus chiar si pentru un pachet mic de corzi? Multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcianpetrescu Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 DA...din pacate...!!! eu am comandat de la Thomann doar lucruri cu valoare mult mai mare de 30 de euro(cat costa transportul pana in Romania)... si pe care nu merita sa le cumpar din USA de pe ebay(de exemplu)... stiu insa ca cei care cumpara regulat de la Thomann, asteapta sa se adune mai multe obiecte(eventual de la mai multe persoane...) si in felul asta 30 de euro nu mai reprezinta o suma atat de mare... cred ca asta este cea mai buna varianta ! in ceea ce ma priveste, nu am decat cuvinte de lauda pentru profesionalismul celor de la Thomann, pentru politetea cu care au discutat cu mine si pentru grija cu care s-au interesat daca totul a fost in regula si marfa a ajuns la timp. iti recomand sa apelezi la serviciul lor de relatii cu clientii pentru orice detalii ai nevoie ! si incearca sa mai gasesti niste colegi, prieteni, amici... care sa aiba nevoie de cave de la Thomann, ca sa iesiti mai ieftin... bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Nu am mai comandat nimic de pe Thomann pana acum si as vrea sa-mi lamuresc un dubiu ca inca imi e neclar. vreau sa comand doar un set de corzi in valoare de 10 euro. voi plati cei 30 euro transport in plus chiar si pentru un pachet mic de corzi? Multumesc anticipat Ce fel de corzi? Nu se gasesc in Romania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 sau discuti cu firma aia ce aduce de la thomann, si ajungi sa platesti aprox 10 euro pt transport si comision, pe langa pret Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Pentru un set de corzi transportul nu este 30 euro. Ca sa te convingi trebuie sa faci o simulare de comanda pe care sa o anulezi dupa aceea. Oricum este nerentabil. Corzi se gasesc si in Romania la acelasi pret. Pentru alte articole este parca un domn Ursu care aduce fara comisioane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spud Posted October 24, 2011 Author Share Posted October 24, 2011 (edited) imi trebuie set de corzi pentru chitara 8string si din pacate nu am gasit nicaieri aici . pana la urma am comandat un set de pe ebay.co.uk. ma costa 10 lire cu tot cu transport inclus. Edited October 24, 2011 by spud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fictum Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 (edited) http://www.musik-schmidt.de e, sau cel putzin era 19euro pentru colet pana in 30 sau 31 kg nu mai stiu exact vine acasa cu UPS-ul Edited October 24, 2011 by Fictum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts