Guest ciprian_d Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 (edited) salutare!!!am gasit si eu o oferta un pachet squier strat ---chitara +amp+niste lectii+corzi....la 189 euro...ce ziceti merita..? Edited July 3, 2006 by ciprian_d
Guest ciprian_d Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 frate daì rapid mai esti....zi..si tu ceva..e buna de ceva---merita...sau nu...
Cosu Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Pack-urile sunt de evitat. Sunt sanse mai mari sa dai peste o porcarie In alta ordine de idei squier face chitare foarte ok. Depinde de norocul tau.
Guest Semnlas Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ca si chitari Squier face cheste super dar insa am mai vzt niste cazaturi prin italia facute in china(da pe vapor,pt ca si celalte facute in china sunt klmea da )...vai de mama lor.Era a unui prieten care desi avea un esp supe tare canta pe o porcarie de squier bullet care suna imposibil pe clean.Sincer si io imi iau un squier de 11 mil in curand da nu te-ash sfatui sa te arunci la asa ceva doar pt pret pt k nu krek merita
Recommended Posts