www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Yamaha Pacifica 122V

Recommended Posts

Posted (edited)

Eu nu stiu cum sa umblu la chitara pentru a o acorda fara tuner.. Cum am spus este prima mea chitara , am citit ~5 pagini pana acum si nu am vazut unde scrie cum se foloseste tunerul.

LE: Am cautat putin pe youtube , metoda este de a umbla manual la "cuiele" acelea de pe capul chitarii pana primesc 0.00 la fiecare nota?

Edited by ThyAce
Posted
:) Mersi frumos pentru ajutor , o sa incerc cu tunerul sa invart de cheite pana nimeresc 0.00 la program si daca nu o sa caut pe youtube pana ii dau de cap :D. Acum deabia astept ziua de maine ,I'm rly rly rly rly rly rly excited , visez de ani o chitara si uite ca a sosit si vremea aia.
Posted

Mi-a ajuns chitara ,dar cum o fac sa se auda in pc?

Posted

Am reusit sa o fac sa meraga la pc dar pana la urma cum o tunez? Ca tot nu am inteles ce trebuie sa ii fac. Are cineva un guide detaliat?

Posted

Apropo , la ce se refera Standard E , Drop D , Drop C si Half Step?

Posted

Dupa indelungi cautari am gasit un video pe youtube si cred ca am reusit sa o acordez, mai ramane sa invat sa cant la ea.

Pentru altii care au nevoie de ajutor cu acordarea :

Posted (edited)

Am si eu o intrebare , este normal ca , coarda E ( cea groasa ) sa tremure mai tare ca celelalte? Cateodata loveste placutele de metal de pe fretboard . Trag eu prea tare de corzi sau e problema de la chitara?

Edited by ThyAce