panda Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 iata si ultima realizare; 50w,3 canale independente[distors,overdrive,clean]tape delay incorporat,reglaj independent de level si repeat pe fiecare canal,fx loop cu nivel separat pe fiecare canal,iesire midi out care comanda un efect pus in bucla de fx,iesire 4 si 8 ohm,foot sw cu 5 sw-uri[3 pt canale si rev&effect on/off]sampler nu pun pt ca sant lamurit cu ele.cine este curios, poate veni sa probeze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Ce lampi are ? Lampile de putere se pot schimba cu alt tip (EL34, 6L6, KT88) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panda Posted October 1, 2011 Author Share Posted October 1, 2011 acum are EL34,dar se pot pune 6L6,KT88,6P3SE etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neuro Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Am avut placerea de a explora si acest model de la Dominance. Ca de obicei, excelent. De la cleanul cristalin, pana la distorsul "macelaros" de sonoritati foarte dure. Delay-ul incorporat vine din spate si umple foarte discret tot campul armonic. Ajungi usor la sonoritati Pink Floyd, Brian May, Ac/dc, Metallica. Foarte versatil. De fiecare data cand trec pe la dl Panaitescu, ii cer echoplexul, sau cum ii spun eu, "mierea". Te pierzi in cantat. O adevarata placere. Ampul raspunde extraordinar la orice stil de cantat. L-am probat si cu una dintre chitarile lui Cristian Becker, pe care am avut placerea sa-l intalnesc la dl Panaitescu. Musai trebuie incercat. Eu ii dau nota 10. P. S. Daca nu stii ce sa ceri de la un amp pe lampi, s-ar putea sa nu-ti placa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts