winci Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Vand procesor chitara DigiTech GNX4, in stare impecabila, fara zgarieturi sau alte urme, in cutia lui originala, impreuna cu toate accesoriile: alimentator, manual, memory card, 3CD-uri, cablu USB, plus un CD cu MFX SUPERMODELS (115$). Cred ca stie toata lumea ca procesorul are un 8-track recorder, un MIDI drum machine, mp3 player si alte "minuni". Are 80 Factory Presets, 80 User Presets, 80 Card Presets. Procesorul nu este fabricat in Taiwan, Indonesia sau China ci este Made in USA! O sa revin cu poze. Pretul este 1100 RON, foarte usor negocuiabil. Contact: PM sau 0745 508 608 Schimburi nu prea ma intereseaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 AICI sunt cateva poze cu procesorul. La cerere mai pun poze si mai detaliate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted September 23, 2011 Author Share Posted September 23, 2011 (edited) Sa nu uitati, pretul este negociabil, in limitele bunului simt! Edited September 23, 2011 by winci Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted September 23, 2011 Author Share Posted September 23, 2011 (edited) Cateva Edited September 23, 2011 by winci Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted September 24, 2011 Author Share Posted September 24, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 Negociabil! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 (edited) Din motive strict financiare, pretul procesorului scade la 900 RON, doar pana la data de 01. ocombrie, data la care revine la pretul initial de 1100 RON. Edited September 25, 2011 by winci Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted September 26, 2011 Author Share Posted September 26, 2011 Din motive strict financiare, pretul procesorului scade la 900 RON, doar pana la data de 01. ocombrie, data la care revine la pretul initial de 1100 RON. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdeliriou5 Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Pretul foarte bun, scula de asemenea. GNX de la Digitech suna foarte bine. Spor la vanzare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted September 26, 2011 Author Share Posted September 26, 2011 Pretul foarte bun, scula de asemenea. GNX de la Digitech suna foarte bine. Spor la vanzare. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted September 27, 2011 Author Share Posted September 27, 2011 Pret 850 si transportul din partea mea, inca cateva zile. Dupa 1 octombrie, daca nu se vinde, cred ca am sa pastrez procesorul, ca nu are nici un rost sa dau asa ieftin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted September 28, 2011 Author Share Posted September 28, 2011 Pret 850 si transportul din partea mea, inca cateva zile. Dupa 1 octombrie, daca nu se vinde, cred ca am sa pastrez procesorul, ca nu are nici un rost sa-l dau asa ieftin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted September 28, 2011 Author Share Posted September 28, 2011 Stiu ca mai sunt 2 zile pana la 1 ocombrie, dar imi rezerv dreptul de a retrage procesorul de la vanzare. Multumesc RGC. Se poate inchide topicul. Anuntul si-a pierdut actualitatea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts