marcel Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 deci asa...caut bara de tremolo...numai bara...io am vintage tremolo la chitara mea..si cand am luat-o de la un om "serios" mi-a zis ca imi da si bara...dar nu mi-a mai dat-o.... caut numa' asa..sa ma joc un pic cu tremolo-ul..so daca are cineva si nu-i traba...vinde-mi-o mie... cat sa ofer??...cred k face vreo suta de mii...k doar e un surub mai lung...nu veniti ce vreo bara super scumpa...caut ceva ieftin..nu conteaza calitatea... aa...da...sper cineva din bucureshti...k e prea mare deranjul daca e din alt orash...ok...ms...
Guest Zoltano Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 dak nu gasesti la nimeni de cumparat/ incercat am impresia ca poti sa-ti faci una la un strungar...
Faust Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Eu am cumparat una de la moshu din Lahovari acum vreun an
BCRich Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 eu am una ...da decare iti trebuie? am una cu piulitza pe bara si se infileteaza pe floyd(piulitza). Sau iti trebuie filet direct pe bara?
Guest Baumwolle Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 deci asa...caut bara de tremolo...numai bara...io am vintage tremolo la chitara mea.. Cred ca a fost destul de explicit.
Geiger Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Eu am luat acum un an de la Pro Guitar cu 200 si ceva de mii.. si se tine bine
Guest Sylviu Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 mie mi s-a rupt si a ramas fieltu ala in gaura.. a trebuit sa bag bormashina.. in fine.. am cumparat alta maneta de la pro guitar.. gasesti acolo..
marcel Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 ms mult prieteni... la grosmann nu are.... vreau doar bara cu filet pe ea...
Recommended Posts