GuitarTank Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Vand una bucata doza BDSM humbucker de neck.Are un ton curat si plin si cu destul de mult output(excelenta pt solouri). Doza este data jos de pe un Bc Rich Nt jr.V. Motivul vanzarii --> am trecut pe active. Pret : 70 RON contact : vulpe_radu2002@yahoo.com sau PM
cedrik Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Tari dozele, le-am auzit la ampuri serioase ! Inca le am, insa imi pun 81/85(ma gadila mai frumos), am aceeasi chitara. Spor cu vanzarea !
GuitarTank Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 (edited) Pacat ca e neck, ma interesa o doza de bridge pentru un proiect de strat configuratie S-S-H, vreau sa largesc la bridge sa bag un humbucker, nu neaparat ceva pretentios. Imi para rau...cea de bridge am dat-o...acuma depinde ce ton te intereseaza deoarece doza de neck se poate monta ca doza de bridge...spor la proiect @cedrik...ms de opinie si de up.Intr-adevar sunt doze agresive si compacte, suna bine si pe ceva mai mic dar intr-adevar pe un amp serios suna excelent... Up! Edited October 27, 2011 by GuitarTank
GuitarTank Posted April 4, 2012 Author Posted April 4, 2012 imi cer scuze, doar acuma am vazut mesajul. trimit si cu fanul insa cu transportul la destinatar
Claudiu Ibanez Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Un UUUPPP mare de la mine ! Imi plac la nebunie dozele astea.Le am si eu pe un B.C.Rich Warlock Red Bevel.
GuitarTank Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 ms de up...DA, is doze foarte misto...cu mult superioare altor doze de stoc.
JohnMetal Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Daca era de bridge era luata acum:)) Spor la vanzare!
Recommended Posts