SethOne Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Dupa headstock pare un fender. Poate recunoaste cineva modelul
Sammy M. Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Greu de zis. Videoclipul nu e prea clar (deloc) dar probabil e un Taylor sau Martin acustic.
SethOne Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 (edited) Poate ajuta pe cineva, acum se vede mult mai bine clipul ps:poza e la o calitate mai proasta decat clipul, daca vreti sa ajuta'ti, luati clipul ps2: are si un pickguard mai ciudat. clip2.mp4 Edited September 8, 2011 by SethOne
Radu Burcea Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 (edited) Taylor e! Iata dovada! Edited September 9, 2011 by radu_guitar96
SethOne Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Taylor e! Iata dovada! mersi frumos
leo987 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Stiu ca aici sunt baieti priceputi in partile componente ale unei chitari. (inclusiv ce condensatoare sau pot-uri si cum sunt legate) Asta ar fi chitara. Aici sunt poze cu electrica chitarii, set in neck-ul, corpul care pare facut din fasii de lemn nu solid body etc. http://s1178.photobucket.com/albums/x363/guitarsalesservice/Vintage%20Zapp%20Les%20Paul%20Copy/ Va rog daca imi puteti spune cat de original (vorbind de o copie Les Paul) este fabricat aceasta chitara. E una pe ebay la 140 $ (pret la seller, cu shippinng si alea alea, taxa vamala si tva sare la 250 cred, plus emotii).
leo987 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Nu am vrut sa stric nimic. Imi cer scuze, dar am crezut ca aici trebuie intrebat. Banuiesc ca trebuie sa fac alt topic. Nu prea ma pricep pe forum Sorry again.
Recommended Posts