dass101 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Vind pedala Boss Blues Driver (BD2) cu ceva modificari facute de Gabi (Analog Sound) Ele au fost inspirate din mod-urile Keeley si alte idei gasite pe net. Mie si in varianta stock imi placea foarte mult pedala, insa acum chiar e la alt nivel. Un overdrive foarte bun, foarte "amp like". Nu prea isi mai gaseste insa locul in setupul meu, asa ca prefer sa o dau. Stare excelenta, pret 200 lei, plus eventual transport prin posta. Contact aici sau pe PM.
dass101 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Sint deschis si la schimburi, fara overdrive-uri insa.
Les Paul 1960 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Sint deschis si la schimburi, fara overdrive-uri insa. Un boss ml-2?
dass101 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Thx, nu ma intereseaza overdrive-uri, distorsuri, cu atit mai putin cele "metalice"
dass101 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Am atasat si doua poze, pedala e in stare perfecta, cu cutia originala.
Recommended Posts