Pierre Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Buna, Vand overdrive Analog Sound Scream for Cream OD cu design custom, stare foarte buna (pozele originale sunt pe thread-ul Analog Sound), velcro in spate. Pret : 230 lei cu transport prin Posta si ramburs inclusi. Nu sunt interesat de schimb, am deja ce imi trebuie Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Deja?! sau ai trecut la altceva? Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound PS: Este un pret foarte bun iar garantia asa cum am mai spus se transmite fara nici un fel de problema, asa ca va invit sa profitati de ocazie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pierre Posted September 15, 2011 Author Share Posted September 15, 2011 Salut, Am trecut la altceva, Pod HD 500 care corespunde mai bine la ce imi trebuie. Atunci vind pedalboard-ul meu, doar atat ODul este foarte bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweetheartofarose Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Salut, Am trecut la altceva, Pod HD 500 care corespunde mai bine la ce imi trebuie. Atunci vind pedalboard-ul meu, doar atat ODul este foarte bun cum e Line 6 Hd 500? iti palce suna fain? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pierre Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 Suna bine, da. Dar trebuie vazut cum este : un tool all-in-1 usor de utilizat, nu ca un simulator perfect. Mai ales DPDV simularii de speaker, sper ca intr-un viitor firmware vom putea incarca IR-uri perso. Pentru a canta acasa, gen pe un CD, este perfect, sincer. Eu asa il folosesc si face o treaba buna. Cu o trupa ar fi foarte OK dupa mine. Cand canti singur auzi ca mai sunt progrese de facut, Axe FX-ul este mult in avans aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts