Guest GabrielVoicuHimself Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Buna ziua tuturor! Acesta este coverul meu pentru melodia Steve Vai - For The Love Of God. Calitatea video este cam nasoala dar merge. Sper sa va placa! Va multumesc! http://www.youtube.com/watch?v=-DIdnQD2-rk
'mnezău Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 http://forums.rgc.ro/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules (penultima) In rest, misto interpretarea, cateva bend-uri mai nefericite.
Guest GabrielVoicuHimself Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 (edited) multumesc! va apreciez! Edited August 20, 2011 by GabrielVoicuHimself
Guest arosulescu Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Bravo , foarte miºto! ca o sugestie, aº zice cã dacã ai fi cîntat din picioare ar fi fost mai bine ºi pentru schimbarea efectelor (care te-au deconcentrat la un moment dat ºi ai pierdut puțin firul acțiunii) dar ºi filingu e altul (cel puțin eu aºa simt, cã din picioare cînt altfel) oricum este foarte bine ... chiar mi-a plãcut (faci niºte fețe miºto ºi asta mã convinge cã eºti pe problemã chiar dacã execuția nu este perfectã , cred cã am mai vorbit noi despre asta )
Guest GabrielVoicuHimself Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 multumesc! am avut o mica problema cu pedala de wah dar am putut sa cant totusi. multumesc inca o data!
Sammy M. Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Imi place Chitara e RG350? Suna foarte bine. Intr-un timp ma gandeam sa imi cumpar una.
Guest GabrielVoicuHimself Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Imi place Chitara e RG350? Suna foarte bine. Intr-un timp ma gandeam sa imi cumpar una. Da este un RG350DX. Suna destul de bine, daca iti gasesti si doze suna si mai bine. Dar acum si efectul sau procesorul conteaza putin. Multumesc!
Recommended Posts