calin13 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Suntem o trupa inca la inceput. Cautam Vocalist si Basist. Momentan "cantam" (cam greu fara bass si voce) doar covereuri. Melodii invatate pana acum : Oasis-Supersonic U2-Vertigo Guns n' Roses-Sweet Child 'o Mine AC/DC-Highway to hell Despre noi nu pot sa zic prea multe. Tobosarul este inca la inceput, dar progreseaza repede. Studiaza de aproape un an, si pe langa lectiile cu profesor exerseaza foarte mult acasa, aproximativ 4 ore. Primul chitarist nu este foarte stralucit, mai are mult de invatat, dar se descurca si el, iar eu (al doilea chitarist) nu am mare experienta cu cantatul live, am cantat ceva timp cu o trupa de jazz, dar imi cunosc bine instrumentul. Contact: calin.nicolau@yahoo.com sau telefon 0727737326
Guest The New One Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Salut ce coveruri va propuneti sa mai faceti? Deasemenea este importanta varsta?
calin13 Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Mai avem disponibil locul de vocalist. Nu e nimeni interesat?
Azazica Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Bafta multa baieti. Succes si sper sa gasiti vocal. Aza.
stormside Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 daca mai este de actualitate postul... as dori eu postul de vocal... am 20 de ani si cant de 12 voce si chitara acustica... si am destula experienta pe scena... piesele mai sus mentionate nu mi se preteaza asa tare dar... le putem adapta... pm
alexander33 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Imi plac melodiile propuse, daca mai este valabil eu sunt bassist.
Recommended Posts